Rainline ereszcsatorna rendszer és kiegészítői

A Lindab Rainline® megóvja otthonát, hiszen biztosítja a háza tetejére hulló csapadékvíz összegyűjtését és biztonságos elvezetését.

A Lindab Rainline® ereszcsatorna rendszer ereszcsatornák, lefolyók és kiegészítőik kiterjedt választékát nyújtja változatos, stílusos, időtálló színekben és méretben. A terméket szakemberek fejlesztették szakembereknek – így a minőség, hosszú élettartammal, esztétikummal és könnyű szerelhetőséggel párosul.

Bővebben az ereszcsatorna rendszerről

A Lindab ereszcsatorna-rendszer elemei pattintós kapcsolatokkal építhetőek össze, mindenféle speciális szerszám mellőzésével, ezáltal jelentősen csökkentve a kivitelezési időt. Átgondolt tartozék-rendszerének köszönhetően tömítőanyagok, ragasztók vagy egyéb segédanyagok nélkül lehet összeszerelni, ami ugyancsak lerövidíti a kivitelezési időt.

A csatornarendszerhez több mint 60 könnyen szerelhető elem tartozik. A rendszer félkör szelvényű függő ereszcsatornából és kör keresztmetszetű lefolyócsőből épül fel.

A függőeresz és a lefolyócső alapja egy 0,6-0,75 mm vastagságú tűzihorganyzott acéllemez, amelynek mindkét oldalát 35/35 ľm vastagságú, többrétegű bevonat védi az időjárás viszontagságaitól. A rendszer Ø125 mm, Ø150 mm és Ø190 mm vízszintes ereszcsatornákból, valamint Ø87 mm, Ø100 mm és Ø120 mm lefolyócsövekből és ezek kiegészítőiből, fittingjeiből épül fel. Kiváló svédacél alapanyagának köszönhetően nem deformálódik, nem vetemedik és nem repedezik.

A tartós korrózió elleni védelem érdekében az acéllemezre 275 g/m2 cinkréteg bevonat kerül. A horganyzott bevonat természetes módon öngyógyító, hiszen bármilyen karcolást vagy vágást automatikusan tömítenek a cinkionok, amelyek kémiai folyamat során újra bevonják a fedetlen acélfelületet.

Az ereszcsatorna rendszer prognosztizált élettartama ennek a bevonatnak köszönhetően 50 év. A rendszer minden egyes elemére 30 év (átrozsdásodás elleni) garanciát vállal a Lindab, szakszerű kivitelezés, és karbantartás mellett. Hosszú élettartamát és a korrózióállóságot a horganyréteg és a műanyag színbevonat garantálja, így a csatorna színe évek múlva is egyenletes marad. A Lindab csatornarendszer széles színválasztéka (13 színben elérhető) lehetővé teszi a különböző stílusú házak, épületek homlokzatához és tetőburkolatához a legmegfelelőbb szín kiválasztását, így az Ön stílusa egy minőségi csatornarendszerben is testet ölthet a rendszer alkalmazásával.

Egy termék se felelt meg a keresésnek.

Bizonytalan az árakat illetően? Használja a kalkulátort!


Ide kattintva