Kiegészítők és tartozékok

Kínálatunkban a legjobb minőségű Lindab kiegészítőket és tartozékokat, mint szegélyek, kötőelemek, tömítőprofilok, építési profilok és egyéb tartozékok széles választékát találja.

A Lindab termékeit mindig a csúcstechnológia, a kimagaslóan jó minőség és a szakértői megoldások és kivitelezések jellemzik. A tető- és falburkoló lemezeket ezen termékek teszik teljessé. A kiegészítő termékek közé tartozik a Lindab típus szegélyek, élhajlított elemek, önfúró csavarok acélhoz és fához, speciális önfúró csavar, építési fólia, tömítőprofilok, egyéb tetőkiegészítő elemek és tetőszellőző elemek.

Bővebben a kiegészítőkről és tartozékokról

A Lindab szegélyek között megtalálható a kiváló minőségű cserépelzáró borítólemez, ablak párkánylemez, vápalemez, oromdeszka-szegélylemez, eresz-szegélylemez, saroklemez külső/belső, gerinclemez és hordozóléc. Minden termék Lindab Classic, Premium és Elite bevonatban is kapható.

A Lindab kiegészítők és termékek széles színválasztékkal rendelkeznek, hiszen a cél az volt, hogy a Lindab termékekhez mindenki megtalálhassa az ugyanolyan jó minőségű és színű kiegészítő árut.

Az önfúró csavarok lehetnek lakkozottak, natúrok, rozsdamentesek és horganyzottak. A több fajta csavar több fajta felhasználási területre alkalmas. Az átfúrható lemezvastagság 2-2,3-2,5-3-6-8-12 mm-es méretekben váltakozik terméktől függően. A legtöbb csavarnak 8-as a kulcsmérete.

A speciális önfúró csavar ajánlott felhasználási területe a tetőfelújítás és a tetőléc lefogatása. Az átfúrható lemez-vastagság 0,5 mm és a csavar felülete natúr horgonyzott. A speciális csavar mérete nagyobb, mint szimpla önfúró csavaroké.

Az építési fóliák alkalmazása még inkább komplettebbé teszik a Lindab tető rendszereit. A tető rendszer termékei kiemelkedő vízzáróságot biztosítanak, viszont a fólia használatával ez az arány még tovább fejleszthető. A tetőfóliák több típusú kínálatban, mint alátét fólia, páraáteresztő tetőfólia, párafékező és páramentesítő fólia, is elérhető.

Válassza tehát bármely Lindab tető rendszer termékünket, a Lindab kiegészítők és tartozékok kínálatunkban garantáltan megtalálja az Önnek megfelelő terméket, amelyek könnyen szerelhetőek, időtállóak és hosszan tartják színüket.

Egy termék se felelt meg a keresésnek.