Coverline burkolati rendszerek

A Lindab Coverline® trapézlemezek gazdaságosak és biztonságosak. Kiváló fedést biztosítanak új épületek és felújítások során is.

A trapézlemezek mindemellett alkalmasak tető- és oldalfalburkolatként, homlokzathoz és válaszfalakhoz, ezen felül pedig szép esztétikai látványt nyújtanak. Napjainkban a trapézlemez az egyik legkedveltebb és leggazdaságosabb alternatíva a hagyományos építőanyagokkal szemben.

Bővebben a trapézlemezekről

A felrakása gyors és egyszerű, amely nagy mértékben hozzájárul a költségek csökkentéséhez. Alapanyaga kiváló minőségű acél, amelynek köszönhetően élettartalma jelentősen hosszú, stabil, nem törik, és nem repedezik. Használata javasolt mind ipari, mind egyéni felhasználásra.

A Lindab Coverline® trapézlemez kínálatunkban rendkívül széles színválasztékkal, 22 színben érhető el. Emellett pedig három bevonattípusban kapható, mint Lindab Classic, Lindab Premium és Lindab Elite. A Classic 0,4; 0,5; 0,6; és 0,7 mm-es, a Premium és az Elite 0,5 mm-es lemezvastagságban kapható.

Magasprofiloknak nevezzük azokat a Lindab trapézlemezeket, amelyek magasbordájúak és a főbb felhasználási területük az ipari közeg, mint az ipari csarnokok. Általában leginkább a záró födémek teherhordó lemezeként alkalmazzák. Mindemellett csakúgy, mint a szimpla trapézlemezek, a magasprofilok trapézlemezek is kiválóan alkalmazhatóak külső burkolati lemezként.

A Lindab falkazettás burkolat használata szintén tökéletes választás lehet új épületek és felújítások esetén legyen szó irodaházról, családi házról vagy ipari épületről. A falkazettás borítás egyszerűen kombinálható más falburkolatokkal is, amely végtelen lehetőséget ad az építészeti stílusban és a vevők igényét is teljes mértékben ki tudja elégíteni.

A Lindab szendvicspanelek PUR-habos vagy kőzetgyapotos kitöltésűek. Ezen szendvicspanelek tökéletesen hőszigeteltek és nagy tetőfelületeket lehet vele burkolni rövid időn belül. Elsősorban az acél, valamint vasbeton vázszerkezetű épületek külső és belső falainak és tetőinek térelhatárolására szolgálnak.

A magasprofilok, a falkazetták és a szendvicspanelek standard színekben érhetőek el kínálatunkban.

Aki a Lindab Coverline® trapézlemezeket választja, biztosra veheti, hogy kiváló minőséget és hosszú évek használatát választja.

Egy termék se felelt meg a keresésnek.