Laminált padló kiegészítők

Az olyan kiegészítők, mint a falszegélyek, a festhető vagy dekorazonos szegélylécek és lépcsőszegélyek a laminált padlók különlegesen látványos és stílusos befejező elemei.

A dilatációs-, burkolatváltó- és végzáró profilok, valamint az alumínium univerzális padlóprofilok, és univerzális sarokelemek könnyed átmenetet biztosítanak burkolat váltás esetén ugyanakkor alkalmazásukkal esztétikusan eltakarhatóak a dilatációs hézagok.

A padlószegély rögzítő-elemek, záró-elemek, műanyag falszegély toldó elemek, ragasztó és fugázó anyagok a laminált padlóburkolatok lerakásának kulcsfontosságú kellékei.

 • Kronopol színazonos szegélyléc

  A Kronopol gyári szín- és mintaazonos szegélylécek lehetőséget biztosítanak, hogy a padlóval teljesen azonos szegélyt használhasson. Kialakításának köszönhetően könnyű és gyors telepítés biztosítja, hogy helyiségei egyedi karaktert kapjanak!

  Bruttó: 690 Ft740 Ft / fm
 • Kronopol szegélyléc rögzítő elem

  A Kronopol gyári szín- és mintaazonos szegélyléc könnyű és gyors telepítését biztosítja, így helyiségei egyedi karaktert kaphatnak!

  Bruttó: 2200 Ft / doboz
 • Paint it – festhető MDF szegélyléc

  Maradjon fehér vagy fesse le! A festhető szegélyléc lehetőséget biztosít, hogy a fal színével  teljesen azonos szegélye legyen padlójának. Vízbázisú, kopásálló festékkel kenhető.

  Bruttó: 550 Ft940 Ft / fm
 • Paint it – festhető MDF szegélyléc kiegészítői

  A Paint it – festhető szegélyléccel kompatibilis rögzítő elem és univerzális sarokelem.

  Bruttó: 480 Ft2190 Ft / doboz
 • Indo műanyag szegélyléc

  Valódi faerezetet mintázó, könnyen felhelyezhető és leszedhető flexibilis PVC szegélyléc rejtett kábelcsatornával. Több színben elérhető, hogy a padló és a fal színével tökéletesen harmonizáló lehessen.

  Bruttó: 550 Ft / fm
 • Indo műanyag szegélyléc kiegészítői

  Az Indo műanyag szegélyléccel kompatibilis, több színből választható, hosszú rögzítő füllel ellátott műanyag toldó, külső ill. belső sarok és jobb ill. bal záróelem valamint az univerzális fehér aljazatdoboz a kábelkiállásoknak mind-mind a tökéletes harmóniáért felelős kiegészítő.

  Bruttó: 440 Ft620 Ft / doboz
 • Alumínium profilok

  Alumínium burkolatváltó-, dilatációs- és záróprofilok ezüst, arany és titán színben elérhetőek. AC4 kopásállósággal rendelkeznek.

  Bruttó: 1150 Ft2650 Ft / db