Kronopol Platinum laminált padlók

A kiváló minőséget képviselő Kronopol Platinum laminált padlócsalád minden nemzetközi előírásnak megfelel. A Kronopol laminált padlókat svájci minőség és precíz megmunkálás jellemzi, speciális klikkrendszerüknek köszönhetően lefektetésük gyorsan és könnyen kivitelezhető.

A Kronopol laminált padlók antisztatikus, parázsálló felülete magas kopásállósággal rendelkezik, finom kidolgozása pedig mind látványra, mind tapintásra exkluzív minőségről árulkodik.

Kiemelt terhelésnek és tartós igénybevételnek is ellenálló HDF-E1 hordozólemeze alkalmassá teszi a nagy forgalmú helyeken történő alkalmazását.

 • Kronopol Delta laminált padló

  A Kronopol DELTA laminált padlólapok élethűen imitálják a tölgy vagy a fenyő faerezetét és tapinthatóvá teszik a fa textúráját. A Delta padlólapokat a hosszú utazások örömteli vége, a megérkezést követő nyugalom és béke ihlette. A Kronopol DELTA laminált padló mély famintázatú felülettel rendelkezik, AC3 kopásállóságú, NK31 felhasználhatóságú, 8 mm vastag, soros illesztési rendszerrel összeilleszthető laminált padló.

  Bruttó: 2890 Ft / m2
 • Kronopol Exclusive laminált padló

  A Kronopol EXCLUSIVE igazán exkluzív megjelenésű, modern, mélyen strukturált laminált padlólemez négyoldalú V-csatlakozással. A kőrist vagy tölgyet imitáló textúrája garantálja, hogy a belső tereket sikkessé és elegánssá varázsolja. A Kronopol EXCLUSIVE laminált padló kefélt famintázattal rendelkezik, AC4 kopásállóságú, NK32 felhasználhatóságú, 8 mm vastag, mind a 4 oldalt fózolt, express click redszerrel összeilleszthető laminált padló. Mély felszíni szerkezetű, divatos, mutatós, modern!

  Bruttó: 3390 Ft / m2
 • Kronopol Luna laminált padló

  A Kronopol LUNA laminált padlólapok a fiatalos és minimalista lakásokba illenek a szinkron nyomott tölgy textúrával és élethű faerezettel. Az egyediségüket fokozza a matt felület és a szinte láthatatlan illesztések. A Kronopol LUNA laminált padló szinkron nyomott dekor mintázatú felülettel rendelkezik, AC4 kopásállóságú, NK32 felhasználhatóságú, 8 mm vastag, mind a 4 oldalt fózolt, express click redszerrel összeilleszthető laminált padló. A megtévesztésig hasonlít az igazi fa erezetére, egyedi hatását matt felülete is erősíti.

  Bruttó: 3850 Ft / m2
 • Kronopol Marine laminált padló

  A Kronopol MARINE laminált padlólapokat a fa és a víz találkozása ihlette. Kialakításának köszönhetően jobban visszaadhatja a hajópadló hangulatát, a skandináv erdők tölgyeinek és diójának karakterét. Textúrája és színe pedig megidézi a sós tengeri illatot. A Kronopol MARINE laminált padló kefélt famintázatú felülettel rendelkezik, AC4 kopásállóságú, NK32 felhasználhatóságú, 10 mm vastag, mind a 4 oldalt fózolt, express click rendszerrel összeilleszthető laminált padló. Új, keskeny kiszerelésben elérhető.

  Bruttó: 3850 Ft / m2
 • Kronopol Terra laminált padló

  A Kronopol TERRA laminált padlólapok gyönyörűek és rendkívül tartósak. Valódi impulzust adnak a képzeletnek. A fehérített fenyő, a selymes platán és a hangulatos tölgy finom mintázata lehetővé teszi tetszőleges hangulatú helyiségek kialakítását. A Kronopol VENUS laminált padló koptatott hatású felülettel rendelkezik, AC5 kopásállóságú, NK33 felhasználhatóságú, 8 mm vastag, mind a 4 oldalt fózolt, express click redszerrel összeilleszthető laminált padló.

  Bruttó: 3850 Ft / m2
 • Kronopol Venus laminált padló

  A Kronopol VENUS laminált padlólapok egyesítik magukban a modernitást és az igényességet. Valódi tölgyet imitáló, tapintható textúrája és faerezete inspirálóan hat a szépséget, a selymes, otthonos érzést sugárzó berendezésekhez. A Kronopol VENUS laminált padló 3D szinkron nyomott dekor mintázatú felülettel rendelkezik, AC4 kopásállóságú, NK32 felhasználhatóságú, 8 mm vastag, mind a 4 oldalt fózolt, express click redszerrel összeilleszthető laminált padló. A 3D-s laminált padlók új generációjának beharangozója. A háromdimenziós hatás eredeti és stílusos kiegészítést garantál az enteriőrnek.

  Bruttó: 4150 Ft / m2
 • Kronopol Progress laminált padló

  Trendi és divatos otthonokba, helyiségekbe ajánljuk azt a laminált padlót, ahol a minőség az első. Haladjon a korral a Kronopol PROGRESS laminált padlólapokon járva! A tölgyet vagy diót imitáló textúrájuk és színárnyalataik a skandináv és minimalista lakásokba illenek. A Kronopol PROGRESS laminált padló különleges famintázatú felülettel rendelkezik, AC4 kopásállóságú, NK32 felhasználhatóságú, 10 mm vastag, mind a 4 oldalt fózolt, express click redszerrel összeilleszthető laminált padló. Modern padló, finom fatextúrával. Ideális skandináv stílusú és minimalista belterekhez.

  Bruttó: 4350 Ft / m2