Kronopol Platinum laminált padlók

Mind a(z) 4 találat megjelenítve

Az otthonunk a személyiségünk tükre, ezért amikor laminált padló vásárlásra kerül a sor, nem csupán egy divatos szín vagy méret kiválasztásáról van szó, hanem az értékeink és érzéseink is számítanak, amelyeket egy-egy helyhez és tárgyhoz kapcsolunk. A Kronopol Platinum laminált padló kínálata kiváló esztétikát és egyedi stílust hoznak össze a kifogástalan minőséggel. 

A Kronopol laminált padló kiválasztása nem csupán divatos színek és formák kiválasztásáról szól, hanem elsősorban érték- és érzelemrendszerünk kifejezője. A világos, skandináv stílusok ihlette szürke, enyhén sárgás vagy bézs árnyalatok praktikusan megtalálhatók szinte minden kollekcióban. Ezek a panelek elegánsan beilleszkednek kisebb helyiségekbe is, hozzájárulva azok belső terek finom kialakításához és térbeli érzetéhez. Ugyanakkor a sötétebb, intenzívebb dekorok kiváló háttérként szolgálnak egy elegáns munkaszobában egy stílusos íróasztal vagy egy modern nappaliban egy minimalista bőrkanapé mellett. Kronopol Platinum laminált padló kínálatával a minőség és stílus tökéletes harmóniája érhető el otthonunkban.

Kronopol Platinum laminált padlók a Fadepo Fatelep kínálatában 

Webshopunk kínálatában megtalálható  a kiváló minőségű Kronopol Platinum laminált padlócsalád. Ezek a padlók minden nemzetközi minőségi előírásnak eleget tesznek és a Kronopol híres svájci minőségét és precíz kidolgozását képviselik. A speciális klikkrendszerüknek köszönhetően a padlók egyszerűen és gyorsan telepíthetők. A Kronopol laminált padlók felülete antisztatikus és parázsálló, ami rendkívül ellenállóvá teszi őket a kopás ellen. Az exkluzív kidolgozásuk pedig nemcsak látványban, hanem tapintásban is kiemelkedő minőséget nyújt. A HDF-E1 hordozólemezük kiváló tartósságot biztosít, így ideális választás nagy forgalmú helyek számára is. A Kronopol Platinum laminált padlók a minőség és tartósság tökéletes ötvözetét kínálják.

Kronopol Exclusive és Milo laminált padló

Kronopol Exclusive és Milo laminált padlók kiváló minőségű és stílusos burkolatok. Az Exclusive padló elegáns és modern megjelenéssel büszkélkedik, mélyen strukturált felülettel, kefélt famintázattal és AC4 kopásállósággal. A Milo padlók élethű faerezettel és szinkron nyomott tölgy textúrával rendelkeznek, emellett AC4 kopásállóságot is biztosítanak. Mindkét padló könnyen telepíthető express click rendszerrel, és alkalmas mind modern, mind klasszikus stílusú helyiségekhez. A Kronopol Exclusive laminált padló mély felszíni szerkezetével divatos megjelenést nyújt, míg a Milo padlók matt felülete és láthatatlan illesztései egyedivé teszik az otthonát.

Kronopol Marine és Terra laminált padló

Kronopol Marine és Terra laminált padlók kiváló minőségű burkolatok, amelyek inspirációt merítenek a természetből. A Marine padló a hajópadlók stílusát idézi meg, a skandináv erdők tölgyeinek karakterét és a tenger sós illatát hozza el otthonába. Ezen padló kefélt famintázatú felülete természetes faérzetet sugároz, és az AC4 kopásállóságnak és NK32 felhasználhatóságnak köszönhetően tartós megoldást nyújt. A 10 mm vastagsága és az express click rendszerrel könnyen telepíthető kialakítása pedig praktikussá teszi.

A Terra padlólapok fehérített fenyő és tölgy mintázatukkal szintén sokféle stílusú helyiségben alkalmazhatók. Koptatott hatású felületük autentikus megjelenést kölcsönöz nekik, és az AC5 kopásállóság és NK33 felhasználhatóság a tartósságukat garantálja. A 8 mm vastagság és az express click rendszerrel könnyű telepítést biztosít. A Kronopol Terra laminált padlók a házakban valódi atmoszférát teremtenek és különleges megjelenést biztosítanak.

Bizonytalan az árakat illetően? Használja a kalkulátort!


Ide kattintva