Laminált padlók és kiegészítői

Modern és időtálló laminált padló burkolat

A svájci Kronopol Platinum laminált padló és kiegészítő család padlólapjai 8 illetve 10 mm-es lapvastagsággal kaphatók, természetes faanyagokat élethűen imitáló változatokban.

Laminált padló és kiegészítő paletta igényes tulajdonosoknak, kopásálló, tartós, könnyen fektethető. A Kronopol Platinum laminált padlólapok az összes magyarországi és nemzetközi előírásnak megfelelnek, és a kiváló minősítést valódi teljesítménnyel érték el. Olyan igényes vásárlóknak ajánljuk, akiknek fontos, hogy a padló színében, anyagában, sőt tapintásában is igazi fát imitáljon.

Egy laminált padlóval szemben érthető, ha magas elvárásokat támaszt! Legyen könnyen összeilleszthető, hogy a burkolási munka gyorsan véget érjen, a padló mégis maradjon egyben évtizedekig. Legyen hő- és parázsálló, ne kapjon lángra születésnapi, karácsonyi, szilveszteri balesetek, pörgősebb bulik során.

A laminált padló legfőképpen pedig legyen tartós, kopásálló, amire nem kell úgy vigyázni, mint egy antik parkettára. A svájci Kronopol Platinum laminált padlócsalád pontosan ezeket nyújtja önnek: szabadon járhat rajta mezítláb, sportcipőben és tűsarkúban egyaránt, mert nem fog kopni, hasadni, törni, és nyugodtan terhelhető asztallal, székekkel, szekrényekkel egyaránt.

A Kronopol Platinum laminált padlócsalád kopásállóságát a HDF-E1 hordozólemez biztosítja, ami a teljes anyagában impregnáltan UV- és vegyszerállóvá teszi a padlólapokat, így garantálva a tartósságukat. Az európai E1 minősítés (azonos az amerikai CARB besorolással) azt jelzi, hogy ezek a padlólapok megfelelnek a szigorú európai biztonsági előírásoknak.

Élethű fautánzatú laminált padló

A svájci Kronopol Platinum laminált padlómagas minőségét bizonyítja, hogy a fa textúrája szabad kézzel ki is tapintható, nem csak látható, köszönhetően a padlólapok szinkron nyomtatásának.

A szükséges kiegészítők az alábbiak (abc sorrendben):

 • Alátét lemez
 • Burkolatváltó és végzáró profilok
 • Fugázó
 • Párazáró fólia
 • Speciális alátét, ha van padlófűtés
 • Szegélyléc
 • Szegélyléchez ragasztó vagy klipsz, továbbá sarokelemek és végzárók.

Laminált padló kiegészítők

Szintén fontos a laminált padlóhoz való kiegészítők gondos megválasztása, hiszen ezek hozzájárulnak a megfelelő telepítéshez és a hosszú élettartamhoz, illetve kiküszöbölik az esztétikai hiányosságokat. Kínálatunkban megtalál többek között olyan nélkülözhetetlen kiegészítőket, mint a párazáró fólia és az alátétlemezek.

 • Alátétlemezek: az alátét egy puha réteg, amelyet a padló alá helyeznek. Javítja a hőszigetelést, csökkenti a zajt és kényelmesebb járást biztosít. Kínálatunkban speciális alátéteket is megtalál, amik padlófűtéshez ideálisak.
 • Burkolatváltó és végzáró profilok: a laminált padló különböző esztétikai problémáinak megszüntetésére szolgálnak.
 • Párazáró fólia: a párazáró fólia a laminált padló alatti vékony réteg, amelyet a nedvesség elleni védelem érdekében helyeznek el. A párazáró fólia segít megakadályozni, hogy a nedvesség bejusson a laminált padló alá.
 • Szegélylécek, sarokelemek: a padló pereménél és a sarkoknál az esztétikus megjelenésért felel.

Bizonytalan az árakat illetően? Használja a kalkulátort!


Ide kattintva