Laminált padlók és kiegészítői

Modern és időtálló laminált padló burkolat

A svájci Kronopol Platinum laminált padló és kiegészítő család padlólapjai 8 illetve 10 mm-es lapvastagsággal kaphatók, természetes faanyagokat élethűen imitáló változatokban.

Laminált padló és kiegészítő paletta igényes tulajdonosoknak, kopásálló, tartós, könnyen fektethető. A Kronopol Platinum laminált padlólapok az összes magyarországi és nemzetközi előírásnak megfelelnek, és a kiváló minősítést valódi teljesítménnyel érték el. Olyan igényes vásárlóknak ajánljuk, akiknek fontos, hogy a padló színében, anyagában, sőt tapintásában is igazi fát imitáljon.

Egy laminált padlóval szemben érthető, ha magas elvárásokat támaszt! Legyen könnyen összeilleszthető, hogy a burkolási munka gyorsan véget érjen, a padló mégis maradjon egyben évtizedekig. Legyen hő- és parázsálló, ne kapjon lángra születésnapi, karácsonyi, szilveszteri balesetek, pörgősebb bulik során.

A laminált padló legfőképpen pedig legyen tartós, kopásálló, amire nem kell úgy vigyázni, mint egy antik parkettára. A svájci Kronopol Platinum laminált padlócsalád pontosan ezeket nyújtja önnek: szabadon járhat rajta mezítláb, sportcipőben és tűsarkúban egyaránt, mert nem fog kopni, hasadni, törni, és nyugodtan terhelhető asztallal, székekkel, szekrényekkel egyaránt.

A Kronopol Platinum laminált padlócsalád kopásállóságát a HDF-E1 hordozólemez biztosítja, ami a teljes anyagában impregnáltan UV- és vegyszerállóvá teszi a padlólapokat, így garantálva a tartósságukat. Az európai E1 minősítés (azonos az amerikai CARB besorolással) azt jelzi, hogy ezek a padlólapok megfelelnek a szigorú európai biztonsági előírásoknak.

Élethű fautánzatú laminált padló

A svájci Kronopol Platinum laminált padlómagas minőségét bizonyítja, hogy a fa textúrája szabad kézzel ki is tapintható, nem csak látható, köszönhetően a padlólapok szinkron nyomtatásának.

A szükséges kiegészítők az alábbiak (abc sorrendben):

  • Alátét lemez
  • Burkolatváltó és végzáró profilok
  • Fugázó
  • Párazáró fólia
  • Speciális alátét, ha van padlófűtés
  • Szegélyléc
  • Szegélyléchez ragasztó vagy klipsz, továbbá sarokelemek és végzárók.

Bizonytalan az árakat illetően? Használja a kalkulátort!


Ide kattintva