Lambéria

A lambériával fedett falszakasz amellett, hogy eltakarja a fal hibáit, ízléses megjelenést biztosít a lakótérben.

A lambériázott felület nagy előnye, hogy csak egyszer – de bizonyos fajtáknál egyszer sem – kell kezelni, valamint a tisztítása is egyszerű. Szép, meleg színt, otthonosságot ad a helyiségnek, eltakarja a fal esetleges hibáit is. Jó tudni, hogy hőszigetelő hatása is van, így a lambériázott szobában a fűtésen is lehet spórolni.

További részletek a lambériáról

Mivel jól tudjuk, hogy egy ízléses lambériázott falszakasz a szoba meghatározó dísze lehet, ezért különösen odafigyelünk a nálunk kapható anyagok minőségére. Cégünk kizárólag kiemelkedően magas minőségű, észak-európai országokból származó lambériákat forgalmaz, rengeteg színben és méretben, hogy mindenki megtalálhassa a saját ízlésének és igényeinek megfelelőt.

Minden általunk forgalmazott lambéria 10-12%-ra szárított, kártevőmentes, és egységcsomagba kötegelt faanyag. Kedvező áron több minőségi osztályban kapható, és azonnal raktárról vihető.

Válogatás esetén 20% felárat számítunk fel!

 • Lambéria 9,5×96 mm, lucfenyő, soft profil

  Lucfenyőből készült gömbölyített profilú lambéria 96 mm szélességben, 2,51 ill. 3 méteres hosszban kapható telephelyünkön.

  Bruttó: 1380 Ft / m2
 • Lambéria 12×120 mm, svéd borovi fenyő, “B” minőség

  Svéd import lambéria. Sűrű szálú északi borovi fenyőből készült, különböző  hosszúságban kapható, „B” minőségű anyag, fózolt, mikrofózolt és softline profillal. Kiváló minőség, nagy felületű felhasználásra is kiválóan alkalmas.

  Bruttó: 1690 Ft / m2
 • Lambéria 15×116 mm, lucfenyő, soft profil

  Ez a lucfenyőből készített lambéria mérete és típusa miatt sokoldalú felhasználást tesz lehetővé. Remek választás faház oldalának berakására is. Minőségi anyag, német importból. 4 méteres hosszban érhető el telepünkön.

  Bruttó: 1990 Ft / m2
 • Lambéria 15×116 mm, lucfenyő, soft profil

  Lucfenyőből készült 15×116 mm keresztmetszetű 3 m hosszúságban kapható lambéria. Német importból származó A/B minőségű anyag.

  Remek választás, könnyű és gyorsan lehet dolgozni vele!

  Bruttó: 2090 Ft / m2
 • Lambéria 12,5×96 mm, lucfenyő, trapéz profil, “AB” minőség

  AB minőségű lucfenyő trapéz profilú lambéria 3,6 és 4 méter hosszban. Beltéri használatra javasoljuk, garázsok vagy melléképületek burkolására, de akár álmennyezetnek is használható! Vékony, könnyű és gyorsan lehet látványosan dolgozni vele.

  Bruttó: 2550 Ft / m2
 • Lambéria 14×121 mm, lucfenyő, “A/B” minőség

  Nem véletlenül a lucfenyő a legnépszerűbb anyag, amit lambéria gyártásához felhasználnak! Megmunkálása és kezelése nem igényel sok erőfeszítést, előre csiszolt felületű, matt sárga színű és azonnal festhető.

  Bruttó: 2820 Ft / m2
 • Lambéria 15×116 mm, lucfenyő, fozolt profil

  A/B minőségű anyag, német importból. Lucfenyőből készült 15×116 mm keresztmetszetű 4 m hosszúságban kapható lambéria. Remek választás, könnyű és gyorsan lehet dolgozni vele!

  Bruttó: 3050 Ft / m2
 • Lambéria 14×121 mm, borovi fenyő, “A/B” minőség

  Ez az optimális vastagságú és szélességű lambéria az egyik leginkább felhasználóbarát kivitelezésű lambéria a készletünkből. Szép és otthonos küllemet ad, valódi minőséget keresők számára, tartós, nagy felületű felhasználásra is kiválóan alkalmas.

  Bruttó: 2650 Ft / m2
 • Lambéria 24×146 mm, lucfenyő “A” zsindely profil

  Remek megoldás ez a 24×146 mm méretben kapható lucfenyőből készült zsindelyprofilú lambéria, mely változó (3,3-3,6-4,2 m) hosszban kapható telepünkön. Bővebben…

  Bruttó: 5550 Ft / m2
 • Lambéria 24×146 mm, szibériai vörösfenyő, zsindely profil

  Zsindely profilú különlegesen szép és időjárásálló vörösfenyő falburkolat (lambéria), melynek különleges erejét a szibériai vörösfenyő alapanyag adja. Lepergeti a vizet, így sok éven át esztétikus marad. Bővebben…

  Bruttó: 3490 Ft / m2
 • Lambéria 21×146 mm, lucfenyő, rönkház profil

  A mindenki által ismert, régi stílusú rönkházat építhet ezzel a klasszikus faház építőburkolattal. Rusztikus, otthonosság érzetét keltheti ezzel az elegáns megjelenésű, rönk profilú lucfenyő burkolattal, ami megfelelő felületkezeléssel nagyon sokáig szép és tartós marad.

  Bruttó: 3350 Ft / m2
 • Lambéria 24×116 mm, lucfenyő, rönkház profil

  Ezzel az Ausztriából importált lucfenyőből készült 24×116 mm rönkházprofilú burkolattal igazán rusztikus hangulatot teremthet otthonában. Felületkezelés után sokáig dísze marad otthonának.

  Bruttó: 3990 Ft / m2
 • Szegőlécek

  Bruttó: 300 Ft / fm-tól
 • Lambéria kapocs 250 db/doboz

  Különböző méretű horganyzott lambériakapocs szöggel.

  Bruttó: 1250 Ft / doboz