Ütéscsillapító gumiburkolatok, gumitéglák

Mind a(z) 8 találat megjelenítve

Webáruházunk kínálatában prémium minőségű ütéscsillapító gumiburkolatok, gumitéglák széles választékát megtalálja. Legyen szó akár fitneszterem, akár istálló burkolásáról, nálunk minden igényre talál olyan megoldást, amivel garantáltan meg lesz elégedve!

A különböző ütéscsillapító gumiburkolatok közös tulajdonsága, hogy rugalmasak, vízáteresztőek, fagyállóak, és felületük csúszásbiztos. Kinézetüket tekintve rendkívül igényesek, így esztétika szempontjából tökéletesen beleillenek a környezetükbe. Előnyük még, hogy a gumilapok rendkívül egyszerűen kezelhetőek és telepíthetőek: kézi fűrész segítségével könnyen méretre tudja őket szabni. Gumiburkolatainkat többféle vastagságban és színben megrendelheti.

Ezen kívül forgalmazunk még újrahasznosított ipari gumihulladékból készült gumilemezt járdák és tetők szigetelésére, lépés zaj csökkentésére, pincék, aknák és tároló helyiségek burkolására, zöld-tetők és csővezetékek szigetelésére, általános rezgéscsillapításra.

Hol érdemes ütéscsillapító burkolatot használni és miért?

Ütéscsillapító gumiburkolat ideális választás lehet olyan kültéri felületek lefedésére, ahol fontos a biztonság és a sérülések csökkentése. Előnyös tulajdonsága, hogy esés- és csúszásvédelmet biztosít, így előszeretettel használják sportpályák, fitness létesítmények, játszóterek burkolására, de istállókhoz és teraszokhoz sem idegen az alkalmazása.

Sportpályák és konditermek

Sportpályákat azért érdemes gumilapokkal burkolni, mert csökkentik az ütődő erőket, amelyek a sportolók lábaira vagy testére nehezednek, nem mellesleg a lépések zaja sem lesz olyan hangos. Az olyan pályákon (pl. futópályákon vagy teniszpályákon), ahol a jó tapadás hozzájárul a sportolók teljesítményéhez, szintén előnyt jelent a gumiburkolat. Konditermekben hasznos lehet a sporteszközök megvédése szempontjából is, hiszen a gumilapokkal például a súlyzók leesése csillapítható.

Istállók és karámok

Az istállókba való gumilapok a modern-higiénikus állattartás alapvető kellékei. Használatukkal kellemes, tiszta légkört teremthet, hiszen a lapokban nem marad meg az ammóniaszag. Alkalmazásával a szalma alom mennyisége csökkenthető, a takarítás pedig gyorsítható.

Kertek és teraszok

Gumitéglát udvarunkba vagy beltérre, teraszokra is bátran telepíthetünk! Esztétikus megjelenése és előnyös tulajdonságai növelik a komfortérzetet, valamint nem igényelnek speciális karbantartást.

Bizonytalan az árakat illetően? Használja a kalkulátort!


Ide kattintva