Gőzgenerátorok - otthoni és közületi gőzkabinokhoz

Gőzgenerátorok – otthoni és közületi gőzkabinokhoz:

A gőzfürdő, a gőzkabin most reneszánszát éli, egyre többen élvezik a gőz méregtelenítő, tisztító, élénkítő hatását. A gőzkabin rendszeres látogatása formában tartja a szervezetet, a keringést, jót tesz a bőrnek és a légutaknak. Sokan fogyókúra kiegészítéseként járnak gőzfürdőbe, de egy nehéz, hideg nap után is jól esik megpihenni ott. Egyre több wellness központban találkozhatunk a szauna mellett kifejezetten gőzfürdővel, de otthoni használata is terjed. De miben más, mint a szauna? Ahogy a szaunakabin központi része a kályha, úgy a gőzkabin központi eleme a gőzgenerátor. Tudjon meg erről többet!

 • Sawo gőzgenerátor vezérlés nélkül 3,0-5,0 kW – 2 fűtőbetét

  A modern finn gyártmányú SAWO gőzgenerátor nagyon jó minőségű, hosszú élettartamú és nem rozsdásodik. Higiénikus, tiszta gőzt fejleszt, mely mentes az ásványi anyagoktól és az egyéb szennyeződésektől. A SAWO gőzgenerátor használata egyszerű és biztonságos, jó ár-érték arányú, kicsi a meghibásodási lehetősége, kicsi és közepes gőzkabinokhoz.

  Bruttó: 348190 Ft / db
 • Sawo gőzgenerátor szett Innova vezérléssel 4,5-7,5 kW – 3 fűtőbetét

  A modern finn gyártmányú SAWO gőzgenerátor nagyon jó minőségű, hosszú élettartamú és nem rozsdásodik. Higiénikus, tiszta gőzt fejleszt, mely mentes az ásványi anyagoktól és az egyéb szennyeződésektől. A SAWO gőzgenerátor használata egyszerű és biztonságos, közepes, főleg közületi gőzkabinokhoz.

  Bruttó: 348190 Ft412100 Ft / db
 • Sawo gőzgenerátor szett Innova vezérléssel 9,0-15,0 kW – 6 fűtőbetét

  A legnagyobb teljesítményű modern finn gyártmányú SAWO gőzgenerátor, nagyon jó minőségű, hosszú élettartamú korróziómentes és csendes. Higiénikus, tiszta gőzt fejleszt, mely mentes az ásványi anyagoktól és az egyéb szennyeződésektől. A SAWO gőzgenerátor használata egyszerű és biztonságos. Nagyméretű, sokszemélyes közületi gőzkabinok, gőzfürdők megnövekedett terhelését is kiválóan bírja.

  Bruttó: 440330 Ft512145 Ft / db