Gőzgenerátor és gőzkabin kiegészítők, alkatrészek

A gőzkabin berendezéséhez kínálunk alkalmas és kézre álló megoldásokat: speciális polisztirol ülőpadokat, fűtőszálakat, vezérlőketés Gőzgenerátor és gőzkabin kiegészítők, alkatrészek-et is.

Esztétikus és könnyen beszerelhető kiegészítők, melyekkel még komfortosabbá és gazdaságosabbá teheti gőzfürdőjét!

 • Gőzgenerátor fűtőbetétek

  A fűtőbetét a gőzgenerátor egyik legkönnyebben kopó alkatrésze. Cseréje könnyű, ne várja meg, míg teljesen elvízkövesedik, elkorrodál. Tartson magánál mindig tartalék fűtőbetétet, így energiát is spórolhat! 1500-2000-2500 W teljesítménnyel kapható.

  Bruttó: 17630 Ft28465 Ft / db
 • Gőzkabin illatanyagok

  Kiváló minőségű, tisztított növényi kivonatból készült illóolajok. Fokozza a gőzkabin élményét kétféle bizonyítottan népszerű és kedvelt illóanyaggal. A fenyő illat segíti az ellazulást, tisztítja a légutakat, frissít. Az eukaliptusz a légúti betegségeken, asztmán könnyít, oldja a lerakódásokat, élénkíti a kis erekben a keringést. Próbálja ki Ön is gőzkabinjában, kényeztesse magát és vendégeit minőségi illatanyagokkal.

  Sentiotec gőzkabin illatanyag 5 L     bruttó: 16.080,-Ft
  Sentiotec gőzkabin illatanyag 25 L   bruttó: 73.380,-Ft

   

  Bruttó: 16080 Ft / db
 • Extra gőzadagoló gomb

  Az extra gőzadagoló gomb egy nagyobb gőz mennyiséget juttat a kabinba, hogy frissítse a bent tartózkodókat, illetve aki egy nagyobb, forróbb élményre vágyik, aki párásabban szeretné, annak is legyen meg a kívánsága. Fél percre megnő a gőz beáramlása: 30 mp extra gőz adagoló, extra kényelem!

  Bruttó: 49560 Ft / db
 • Gőzgenerátor automata ürítőszelep

  Az ürítőszelep automatikusan átöblíti a gőzgenerátort minden használat után, így sokkal kényelmesebb, ha erre nem kell külön figyelmet fordítani, különben ezt a műveletet minden használat után kézzel kellene elvégezni.

  Bruttó: 53060 Ft / db
 • Sawo Innova gőzkabin vezérlő panel – Illatadagoló pumpa vezérléssel

  Sawo Innova gőzkabin vezérlő panel, mellyel akár a beáramló aroma és illatanyag mennyisége is szabályozható. Ovális, letisztult formájú fém keret, fekete kijelző világító számokkal. Egy gombnyomással könnyen beállítható a kabinban a gőz mennyisége és a hőfok. Digitális kijelzője jól látható, jól olvasható és így nyomon tudjuk követni a beállításokat. Egyéni kényelem igazi egyéniségeknek. Érezze jól magát, ahogy Ön szeretné!

  Bruttó: 47810 Ft / db
 • Gőzkabin illatanyag adagoló – 2 illattartállyal

  Kiváló minőségű finn professzionális gőzkabin illatanyag adagoló, mellyel pontosan szabályozható az illatanyag és gőz keveredési aránya, így aromaterápiás célra is jól használható. Többféle illatanyag adagolására, sőt keverésére is képes. Fokozza a gőz jótékony hatását illóanyagokkal. Légút tisztító, relaxáló, vagy éppen serkentő aromákkal. Kényeztesse vendégeit!

  Bruttó: 158190 Ft / db
 • Gőzkabin üvegajtó – osztrák/kiváló minőségű termék

  Gőzkabin üvegajtót csak fémtokkal lehet tartósan és szépen megoldani. Nálunk most hihetetlenül jó ár-érték arányban kaphatja meg! A szauna gőzkabin víztiszta üveglapos üvegajtó alumínium keretben és vasalattal, luxus fogantyúval nem csak szép, de tartós is! Jobbos, vagy balos kivitelben tetszés szerint. Komplett szettben áruljuk.

  Válassza a kiváló osztrák importot: otthoni vagy közületi gőzkabin ajtó a legjobb minőségben.

  Bruttó: 145360 Ft / db