Gipszkarton ragasztók, glettek és hézagolók

Mind a(z) 5 találat megjelenítve

A gipszkarton szerelés során elengedhetetlen lépés a végső hézagok precíz kitöltése és a kész szerkezet esztétikus kialakítása, amihez különféle gipszkarton ragasztó, glett és hézagkitöltő áll rendelkezésedre. A gipszkarton lapok összeillesztéséhez gipszkarton ragasztó és a hézagok teljes kitöltéséhez, vesetleges repedések javításához a gipsz vagy gipszkarton glettek kiválóan alkalmasak. Készleteinkben megtalálhatóak a standard hézagkitöltőktől a speciális, tűzálló gipszkartonokhoz szükséges változatokig. Az teljes hézagkitöltéshez szükséges pasztaszerű anyagoktól az univerzális felületkiegyenlítő glettekig minden szükséges terméket megtalál nálunk. Legyen szó esztétikai vagy műszaki követelményekről, nálunk megtalálja a megfelelő gipszkarton kiegészítőket.

Milyen előnnyel jár, ha gipszkartont használsz?

A szabványos gipszkarton rendkívül kedvező költséggel jár, és rendkívül könnyű vele dolgozni. Ezenkívül azonnal sík és vízszintes falakat eredményez a telepítés után, így lehetőség van személyre szabott díszítések készítésére. A gipszkarton továbbá környezetbarát építőanyagnak minősül, ami azt jelenti, hogy fenntartható és környezetbarát választás az építkezéseknél. Ha tehát gipszkartont tervezel használni a falaidon, feltétlenül szükséged lesz gipszkarton ragasztóra, glettre és hézagolóra is, hogy a munka sikeresen és esztétikusan valósuljon meg!

Gipszkarton ragasztó használatának előnyei

A gipszkarton ragasztó rendkívül sokoldalú kiegészítő az építőmunkák során. Bár elsősorban gipszkarton falak rögzítésére használják, számos más területen is bevethető, beleértve padlólapok, deszkák és szigetelőlapok rögzítését, valamint zuhanyzók és fürdőszobák falburkolatainak készítését.  A fadepofatelep.hu oldalunkon kizárólag a legmagasabb minőségű gipszkarton ragasztókat kínáljuk. A Norgips Bonding Fix – gipszkarton ragasztó egy speciálisan kifejlesztett anyag, mely hatékonyan és gyorsan rögzíti a gipszkartont és egyéb lapanyagokat. Ez a praktikus gipszkarton ragasztó lehetővé teszi, hogy a táblákat mindössze egy percig tartsd, és az felületek már egy óra múlva készen állnak a vakolásra. Ezáltal ideális megoldás különböző méretű építkezésekhez és felújításokhoz.

Glettelőgipsz az esztétikus eredményért

A glettelőgipsz olyan kész paszta, amely ideális aljzat előkészítésére, mielőtt a felületet bevonat vagy festék borítaná. A legjobb eredmény érdekében javasolt a bevonatot két vagy három keresztrétegben felhordani. Emellett könnyen csiszolható. A glettelő gipsz szerves vegyületek 95%-át biológiai eredetű anyagok alkotják. Ez a kiváló gipszanyag ideális a gipszkarton lapok illesztési hézagainak, felületegyenetlenségeinek és repedéseinek kezelésére, és akár 0-10 mm vastagságú réteget is lehet vele létrehozni. Felhasználása után a felület könnyen csiszolható, festhető, tapétázható, és sima, esztétikus eredményt nyújt.

Univerzális felületkiegyenlítő a tökéletes simaságért

Az univerzális felületkiegyenlítő egy gipszbázisú anyag, amely tökéletesen alkalmas tégla-, beton-, valamint új vagy felújítandó mész-cement vakolatú fal- és mennyezetfelületek egyenetlenségeinek kitöltésére.

Ragasztógipsz a biztos tapadásért

A ragasztógipsz egy olyan kötőanyag, amelyet beltéri függőleges falakra vagy betonfelületekre ajánlunk. Ideális a gipszkarton lapok és vegyes lemezek rögzítéséhez, szigetelőanyagok rögzítéséhez és szárazvakolat készítéséhez, feltéve, hogy előzőleg megfelelő alapozással biztosítottuk a megfelelő tapadást a felületen.

Hézagoló anyag

A hézagkitöltő anyag egy általános, könnyen felhordható és csiszolható gipszanyag, amelyet normál igénybevételű gipszkarton szerkezetek lapillesztéseinek elő- és utóhézagolására, valamint hézagoló csík használatával alkalmaznak. Ezt az univerzális hézagkitöltő anyag alkalmas száraz belső terekben történő használatra.

Bizonytalan az árakat illetően? Használja a kalkulátort!


Ide kattintva