Gipszkarton profilok

Mind a(z) 5 találat megjelenítve

Gipszkarton profil

Gipszkarton táblák tartóelemei a gipszkarton profilok biztosítják a táblák biztonságos, stabil állását. A gipszkarton profilok a táblákhoz hasonlóan alapelemek egy építkezésen legyen szó akár családi házról, társasházról vagy irodaépületről. A gipszkarton profilok horgonyzott acéllemezből készült anyagok. A Fadepo Fatelep kínálatában több minősítésben és méretben megtalálhatja Önnek megfelelő elemeket.

Gipszkarton profilok, gipszkarton fal, gipszkarton lap szerkezeti vázának kialakításához többféle méretben forgalmazunk profilokat.

Gipszkarton válaszfalakba építhető, horganyzott acéllemezből készült, merevítő UA ajtótok profilokon kívül vízszintes, padló és mennyezet csatlakozó UW profilokat. Függőleges, CW falváz profilokat, álmennyezetek és előtétfalak kivitelezéséhez használatos CD és UD profilokat egyaránt megtalál rendszerünkben.

Gipszkarton profil fajták

CD mennyezetprofil: Ez a mennyezeti profil 0,5 mm-es falvastagságú és ehhez rögzíthetőek a gipszkarton lapok. A CD elem előtétfalak, dobozolások és aknafalak tartóprofiljaként is felhasználható.

UD mennyezetprofil: Ez az elem egy szegőprofil mely, gipszkarton szerkezetek, előtétfalak – aknafalak, speciális díszítések és CD tartóbordák fogadóprofilja.

CW válaszprofil: Szárazépítési gipszkarton rendszerek, válaszfalak C alakú függőleges tartóprofilja. Horgonyzott, 0,5 mm-es vastagságú acéllemez. Rendelhető méretek: 50 mm – 2,75-3,0-3,5 m, 75 mm – 2,75-3,0-3,5-4,0 m, 100 mm – 2,75-3,5 m.

UW válaszprofil: Ez a profil gipszkarton falszerkezetek padlóhoz és mennyezethez rögzíthető. 0,5 mm-es horgonyzott acéllemez. Rendelhető méretek: 50-75-100 mm, 4 m.

UA merevítőprofil: Ez a merevítőlemez 2 mm-es falvastagságú vastagságú, erősített kialakítású bordával rendelkezik és gipszkarton válaszfalaknál alkalmazzák ajtónyílásoknál és falvégződéseknél. Rendelhető méretek: 50-75-100 mm, 3 m

Miért válasszon minket?

Válassza ki nálunk gipszkarton profiljait legyen az CD mennyezetiprofil vagy UD, CW válaszprofil, UW tartóprofil vagy UA merevítőprofil. Velünk nemcsak kiváló minőséget és árat kap, hanem nagy szakértelmű kollégáink segítségét is, hiszen nemcsak alapanyagokban, hanem tanácsadásban is a segítségére leszünk. Keresse fel kollegáinkat bátran mielőtt megrendelné termékeit és tegyük együtt ingatlanát otthonná! Nagy választékú gipszkarton profil kínálatunkban biztosan megtalálja az otthonának megfelelőt!

Rendelje meg most termékeit!

Bizonytalan az árakat illetően? Használja a kalkulátort!


Ide kattintva