Gipszkarton függesztők

Mind a(z) 6 találat megjelenítve

A gipszkarton tábla egy olyan építőanyag, amelyet kalcium-szulfát-dihidrátból (gipszből) készítenek, és általában két réteg közé préselnek, alkalmazásához azonban gipszkarton függesztő szükséges. Az ilyenfajta kartonok könnyen és egyszerűen használhatók, hiszen a gipszkarton függesztő eszközök használatának könnyedsége magával ragadó. Az építők és tervezők is előszeretettel alkalmazzák a gipszkarton függesztő eszközöket, hiszen azok változatossága miatt, sokféle módon felszerelhetők a kartonok, ráadásul kedvező a gipszkarton ár, más egyéb eszközökkel szemben. 

Hogyan érjük el a legjobb rögzítést a gipszkartonhoz?

Váz rögzítő direkt függesztő

A váz rögzítő direkt függesztő egy olyan építőelem, amelyet horganyzott acéllemezből készítenek, és speciális profilú hajlított formával rendelkezik. Ezek a direkt függesztők különösen hasznosak gipszkarton táblából készült álmennyezeti rendszerek kialakításakor. Ezek a direkt függesztők rendkívül strapabíróak és stabilak, mivel horganyzott acélból készülnek. A váz rögzítő direkt függesztők 50×125 mm és 60×125 mm méretben kaphatók webshopunkon. 

Rugós gipszkarton függesztő

A rugós függesztők olyan rögzítő elemek, amelyek széles körben alkalmazhatók gipszkarton táblából készült álmennyezeti rendszerekben fa tartóvázakhoz, különösen teherhordó födémekhez. Ezenkívül speciális T sínhez rögzítő rugós függesztőket is találsz nálunk, amelyek ideálisak kazettás álmennyezeti szerkezetek felfüggesztéséhez. Ezek a függesztők kifejezetten ajánlottak olyan helyzetekben, amikor a direkt függesztők 15 cm-es maximális szerelési távolságának túllépése szükséges.

Akusztikus kengyel

Az akusztikus kengyel egy olyan építési tartozék, amelynek gyártásához horganyzott, hajlított acéllemezt használnak fel. Az akusztikus kengyel alkalmazása különösen fontos olyan területeken, ahol kiemelt jelentőséggel bír a hangszigetelés. Ilyen helyzetekben az akusztikus kengyel segít abban, hogy a gipszkarton tábla vagy más építőanyagok alkalmazásával készült mennyezetrendszerek és előtétfalak hozzájáruljanak a zajcsökkentéshez és a jobb hangminőséghez az épületben. 

Gipszkarton függesztő pálca

A függesztő pálca egy olyan építőelem, amely kapható szemes vagy kampós kivitelben. Azok a rugós gyorsfüggesztők szerkezetének elengedhetetlen tartozékai, amelyeket különböző függesztett gipszkarton rendszerek és álmennyezetek kialakításakor használnak. A fő funkciója az, hogy lehetővé tegye a CD profil tartóvázának teherhordó födémhez való biztonságos és stabil rögzítését.

Válogasson webshopunkon kiváló minőségű gipszkarton függesztőink közül, és használja könnyen és egyszerűen őket például tetőtér, előtétfalak, álmennyezetek kialakításánál.

Bizonytalan az árakat illetően? Használja a kalkulátort!


Ide kattintva