Milesi festékek és felületkezelő anyagok

Milesi festékekkel gondoskodjon a fa védelméről és szépségéről! Fatelepünkön a fakezelő anyagok közül a Milesi olasz gyár termékeit javasoljuk, mellyel többszörösére növelheti a fafelület élettartamát és esztétikus bevonatával vonzza a szemet.

Vékony lazúrok, fapácok és lakkok széles skáláját találja, szinte minden felhasználási területre.
A fa szépségét, az erezet nemes rajzolatát kiemelik, védik az időjárástól és a kopástól egy olyan bevonattal, amire mindenképpen érdemes áldoznia. Ha azt szeretné, hogy méltó dísze, része lehessen az, amit fából készített.

Bővebben a Milesi festékekről

A Milesi fa felületkezelés színvonalas, felhordása könnyű, és varázslatos oldalait is képes megmutatni az Ön által megálmodott faburkolatnak, padlónak, vagy bármilyen faépületnek, korlátnak, bútornak, nyílászárónak.
Egy új életet, új minőséget ad a fának. Variáljon bátran a színekkel, a Milesi minőségében soha nem fog csalódni. Szakembereink tanácsadását is kérheti, hogy melyik Milesi fakezelő, felületkezelő anyagot javasolják!

 • Milesi XGT vékony lazúr – 1 L

  Színtartó és kiváló minőségű Milesi olasz vékony lazúr UV védelemmel, ami beszívódik a fába, ellentétben a vastaglazúrokkal, így az anyag természetes szellőzését sem gátolja. Kültérre javasoljuk, minden olyan fafelületre, amit védeni szeretnénk és egyben széppé is akarjuk varázsolni. Ajtók, ablakkeretek, fa teraszok, faburkolatok, pergolák, faházak, kerítések védelmére kiváló. 1 L átlag 12 m2 felületre elegendő. 14 színben kapható.

  Bruttó: 3300 Ft / db
 • Milesi XGT vékonylazúr – 5 L

  Színtartó és kiváló minőségű Milesi olasz vékony lazúr UV védelemmel, ami beszívódik a fába, ellentétben a vastaglazúrokkal, így az anyag természetes szellőzését sem gátolja. Kültérre javasoljuk, minden olyan fafelületre, amit védeni szeretnénk és egyben széppé is akarjuk varázsolni. Ajtók, ablakkeretek, fa teraszok, faburkolatok, pergolák, faházak, kerítések védelmére kiváló. 5 L átlag 60 m2 felületre elegendő.

  Bruttó: 14800 Ft / db
 • Milesi XGT vékony lazúr – 25 L

  Színtartó és kiváló minőségű Milesi olasz vékony lazúr UV védelemmel, ami beszívódik a fába,ellentétben a vastaglazúrokkal így az anyag természetes szellőzését sem gátolja. Kültérre javasoljuk, minden olyan fafelületre, amit védeni szeretnénk és egyben széppé is akarjuk varázsolni. Ajtók, ablakkeretek, fa teraszok, faburkolatok, pergolák, faházak, kerítések védelmére kiváló.

 • Milesi HPC parkettalakk – 1 L

  Vizes bázisú univerzális parkettalakk kis kiszerelésben normál és mérsékelten igénybe vett felületekre.
  Beltéri használatra parketták, padlók, és bármilyen beltéri fából készült burkolatok, ajtók, lépcsőszerkezetek, korlátok festésére. Parafára is felhordható.

  Bruttó: 4400 Ft / doboz
 • Milesi HPC parkettalakk – 5 L

  Vizes bázisú univerzális parkettalakk normál és mérsékelten igénybe vett felületekre.
  Beltéri használatra parketták, padlók, és bármilyen beltéri fából készült burkolatok, ajtók, lépcsőszerkezetek, korlátok festésére. Parafára is felhordható.