Tetőléc, Bramac léc, stafni

Tetőfedéshez faanyagot keres?

Tetőlécek, stafnik széles méret- és profilválasztékával várjuk, hiszen egy ház építését a stabil és időjárásálló tetőszerkezet koronázza meg. Egy helyen mindent megtalál, ami e szilárd és szép tetőszerkezethez, a cserepek és a tetőanyagok tartásához kell.

Építő minőségű fűrészáruban, tetőlécekben óriási kínálatunk, és több éves szakmai tapasztalatunk garancia arra, hogy nálunk minőségi, előszárított egyenes és tömör szálú léceket és stafnikat talál. Bramac tetőlécekkel bármilyen formájú tetőt felújíthat, vagy megépíthet. Kalkulátorunkkal a legjobb árat kapja.

A jó minőségű tető alapja az a faváz, aminek az alapját nálunk egyben beszerezheti. Kívánsága szerint gyaluljuk, sőt bemártva impregnáljuk is, így ellenáll az időjárásnak, a kártevőknek és egy életre biztonságot ad házának. Válassza a legjobbat, hosszútávon megéri!
Tekintse meg Szlovák importból származó válogatott tetőléc és stafni kínálatunkat:

 • Tető léc 25×50 mm

  Szlovák importból származó légszáraz, egyenes vágású, méretpontos normál léc hibátlan minőségben. Megvásárolható 4-5 méteres hosszúságban.

  Bruttó: 115 Ft / fm
 • Bramac léc 30×50 mm

  Szlovák importból származó légszáraz, egyenes vágású, méretpontos Bramac léc hibátlan minőségben. Megvásárolható 2-3-4-5-6 méteres hosszúságban.

  Bruttó: 135 Ft / fm
 • Egalizált, méretpontos léc 28×48 mm

  Egalizált (műszárított), egyenes vágású, méretpontos Bramac léc hibátlan minőségben. Megvásárolható 4 méteres hosszúságban.

  Bruttó: 170 Ft / fm
 • Stafni 50×50 mm

  Gyalulatlan lucfenyő stafnifa, mely 4 és 5 méteres hosszban kapható.

  Bruttó: 220 Ft / fm
 • Egalizált stafni 50×50 mm

  Egalizált (műszárított), egyenes vágású, méretpontos lucfenyő stafni hibátlan minőségben. Megvásárolható 4 méteres hosszúságban.

  Bruttó: 285 Ft / fm
 • Vörösfenyő körben gyalult szerkezetfa 30×50 mm

  Gyalult, szárított vörösfenyő szerkezetfa, mely 4 méteres hosszban kapható.

  Bruttó: 390 Ft / fm
 • Adolit BQ30 Faanyagvédőszer Koncentrátum – 5 kg

  Bel- és kültérben is használható koncentrátum, mely felhordás után védelmet nyújt a gomba és rovarok ellen.
  5 kg-os kiszerelésben, színtelen és barna színben elérhető.

  Bruttó: 12190 Ft / db