Tetőléc, fenyő léc, egalizált léc, Bramac léc, stafni

Mind a(z) 6 találat megjelenítve

Tetőléc, fenyő léc, Bramac léc, egalizált léc, stafni

Tetőfedéshez faanyagot keres? Tetőléc, fenyő léc, egalizált léc, stafni széles méret- és profilválasztékával várjuk, hiszen egy ház építését a stabil és időjárásálló tetőszerkezet koronázza meg. Egy helyen mindent megtalál, ami egy szilárd és szép tetőszerkezethez szükséges.

Tetőfedéshez szükséges alapanyagok: Bramac léc

A Bramac léc egy meghatározott méretű 30×50 mm-es keresztmetszetű 4 méter hosszú léc. A tetőléc több méretben kapható. Feladata a tetőszigetelés és technológiai fóliák rögzítése, illetve a tetőcserepek pozícióban való tartása. Stafni vagy más néven párnafa általában kocka vagy téglatest alakú kiváló teherbírású gyalult faanyag. Ez különböző anyagok és terhek alátámasztásara használatos a talaj és a lehelyezett anyag közti távolság biztosítására.

Miért jó fával dolgozni?

A fát már évezredek óta használják különböző célokra köztük építkezésekhez is hiszen nagy teherbíró képessége mellett remek hőszigetelő, hangszigetelő és páravédelme is jó. Lécek, Bramac lécek, stafnik kiváló teherbírású gyalult faanyagok. A fából készült építőanyagok természetes anyagok így ökológiai lábnyomunkat is csökkenthetjük.

Miért válasszon minket?

Válassza ki nálunk tetőléceit, bramac léceit és stafnijait. Velünk nemcsak kiváló minőséget és árat kap, hanem nagy szakértelmű kollégáink segítségét is, hiszen nemcsak alapanyagokban, hanem tanácsadásban is a segítségére leszünk. Kérésre alapanyagait gyaluljuk és impregnáljuk. Több méretben kapható méretek! Nagy valásztékú fenyő fűrészáruinkkal egy életen át tartós lesz otthona. A fa már régóta nyújt védelmet és otthont az ember számára. Érezze a természet közelségét és hagyja, hogy mindenki az Ön otthonában gyönyörködjön.

Rendelje meg most léceit!

Mit csinálhat megmaradt tetőlécekből?

Egy építkezés esetében mindig számolhatunk megmaradt, feleslegesnek tűnő alapanyagokkal. Mit tud tehát kezdeni megmaradt léceivel? A fa érték, így megfelelő tárolás mellett (esővédett, nedvesség ne érje közvetlenül a léceket és egymástól legyenek elég távol, hogy tudjanak szellőzni) még sokáig felhasználható. Egy ház körül időnként mindig előjön egy-egy javításra szoruló dolog, legyen szó törött asztallábról, polcról. Hosszabb darabokból akár gyönyörű magaságyást is készíthet vagy bútorok renoválására, térelválasztók, illetve kisebb barkácsmunkákra. Legvégső esetben akár tüzelőnek is használhatja.

Építő minőségű fűrészáruban, tetőlécekben óriási kínálatunk, és több éves szakmai tapasztalatunk garancia arra, hogy nálunk minőségi, előszárított egyenes és tömör szálú léceket és stafnikat talál. Bramac tetőlécekkel bármilyen formájú tetőt felújíthat, vagy megépíthet. Kalkulátorunkkal a legjobb árat kapja.

A jó minőségű tető alapja az a faváz, aminek az alapját nálunk egyben beszerezheti. Kívánsága szerint gyaluljuk, sőt bemártva impregnáljuk is, így ellenáll az időjárásnak, a kártevőknek és egy életre biztonságot ad házának. Válassza a legjobbat, hosszútávon megéri!

Bizonytalan az árakat illetően? Használja a kalkulátort!


Ide kattintva