Gerenda, szarufa, palló

 a Gerenda, szarufa, palló Szlovák import.

Építő minőségű fenyő fűrészárut érdemes nálunk venni, hisz a gerenda, szarufa és palló kiválasztása egy helyen a legegyszerűbb. Egyenes és méretpontos faanyagot kínálunk, így a légszáraz anyag sokkal jobb beépíthetőséget garantál. Kérésére tökéletesen elő is készítjük a beépítésre: gyaluljuk és impregnáljuk is szállítás előtt.

Bővebben a gerendákról, szarufákról, pallókról

A gerenda, szarufa és palló anyagaink kiválóan használhatók minden épülethez, legyen az hagyományos téglaépület tető és födém szerkezete.

Könnyűszerkezetes épületek, fa tartóoszlopai ahol a gyorsaság és a minőség is egyaránt lényeges. Pergolák, garázsok, belső térelválasztók és galériák építéséhez alkalmas fenyő fűrészárut 4-10 méteres hosszúságig kínálunk, többféle keresztmetszetben, így tökéletesen lefedünk minden építészeti igényt.

Önnek nincs más dolga, mint felkeresni minket, ahol a faanyag mellett szaktanácsadással is segítjük. Megbízható és pontos fenyő fűrészárut talál nálunk nagy választékban, hogy amit épít belőle, az egy életen át tartós és szép lehessen, sokáig élvezhesse a természetes fa erejét és szépségét otthonában!

 • Fenyő fűrészáru 4-5-6 méteres hosszban

  Építő minőségű fenyő fűrészáru, minden egy helyen: faoszlop, gerenda, palló, szarufa és fogópár, ami az erős és stabil faszerkezetekhez kell 6 méteres hosszúságig kapható fatelepünkön.

  Bruttó: 83900 Ft87900 Ft / m3
 • Fenyő fűrészáru 7 méteres hosszban

  Építő minőségű fenyő fűrészáru, minden egy helyen: faoszlop, gerenda, palló, szarufa és fogópár, ami az erős és stabil faszerkezetekhez kell, akár 7 méteres hosszban is kapható fatelepünkön.

  Bruttó: 89900 Ft94900 Ft / m3
 • Fenyő fűrészáru 8 méteres hosszban

  Építő minőségű fenyő fűrészáru, minden egy helyen: faoszlop, gerenda, palló, szarufa és fogópár, ami az erős és stabil faszerkezetekhez kell, akár 8 méteres hosszban is kapható fatelepünkön.

  Bruttó: 94900 Ft99900 Ft / m3
 • Fenyő fűrészáru 9 méteres hosszban

  Építő minőségű fenyő fűrészáru, minden egy helyen: faoszlop, gerenda, palló, szarufa és fogópár, ami az erős és stabil faszerkezetekhez kell, akár 9 méteres hosszban is kapható fatelepünkön.

  Bruttó: 99900 Ft119900 Ft / m3
 • Fenyő fűrészáru 10 méteres hosszban

  Építő minőségű fenyő fűrészáru, minden egy helyen: faoszlop, gerenda, palló, szarufa és fogópár, ami az erős és stabil faszerkezetekhez kell, akár 10 méteres hosszban is kapható fatelepünkön.

  Bruttó: 119900 Ft / m3
 • Adolit BQ30 Faanyagvédőszer Koncentrátum – 5 kg

  Bel- és kültérben is használható koncentrátum, mely felhordás után védelmet nyújt a gomba és rovarok ellen.
  5 kg-os kiszerelésben, színtelen és barna színben elérhető.

  Bruttó: 12190 Ft / db