Gerenda, szarufa, palló

 a Gerenda, szarufa, palló Szlovák import.

Építő minőségű fenyő fűrészárut érdemes nálunk venni, hisz a gerenda, szarufa és palló kiválasztása egy helyen a legegyszerűbb. Egyenes és méretpontos faanyagot kínálunk, így a légszáraz anyag sokkal jobb beépíthetőséget garantál. Kérésére tökéletesen elő is készítjük a beépítésre: gyaluljuk és impregnáljuk is szállítás előtt.

Bővebben a gerendákról, szarufákról, pallókról

A gerenda, szarufa és palló anyagaink kiválóan használhatók minden épülethez, legyen az hagyományos téglaépület tető és födém szerkezete.

Könnyűszerkezetes épületek, fa tartóoszlopai ahol a gyorsaság és a minőség is egyaránt lényeges. Pergolák, garázsok, belső térelválasztók és galériák építéséhez alkalmas fenyő fűrészárut 4-10 méteres hosszúságig kínálunk, többféle keresztmetszetben, így tökéletesen lefedünk minden építészeti igényt.

Önnek nincs más dolga, mint felkeresni minket, ahol a faanyag mellett szaktanácsadással is segítjük. Megbízható és pontos fenyő fűrészárut talál nálunk nagy választékban, hogy amit épít belőle, az egy életen át tartós és szép lehessen, sokáig élvezhesse a természetes fa erejét és szépségét otthonában!

Bizonytalan az árakat illetően? Használja a kalkulátort!


Ide kattintva