Gerenda, szarufa, palló

Mind a(z) 6 találat megjelenítve

Gerenda, szarufa vagy palló – kiváló minőségű faanyagok

Egy építkezésnél sosem maradhat el a megfelelő gerenda, szarufa, palló kiválasztása. Sok esetben kénytelen a vásárló a különböző alapanyagokat külön helyen megvenni, ami sok időt és energiát vesz el. Nálunk gerendáit, szarufáit és pallóit egy helyen be tudja szerezni kiváló minőségben és árakon így Velünk nemcsak időt hanem pénzt is spóról.

Faanyagaink építhetőek, légszárazak, méretpontosak és kérésre szállítás előtt gyaluljuk és impregnáljuk. Mivel otthonunkat egy életre tervezzük, így nálunk fő szempont a biztonság és a magas minőség melyeket megfizethető árakon kínálunk.

Miért jó fával dolgozni?

A fát már évezredek óta használják különböző célokra köztük építkezésekhez is hiszen nagy teherbíró képessége mellett remek hőszigetelő, hangszigetelő és páravédelme is jó. Gerendák használatánál például a hőség, hideg vagy nedvesség sem ront használhatóságán. A fából készült építőanyagok természetes anyagok így ökológiai lábnyomunkat is csökkenthetjük.

A gerendák, szarufák és pallók használatáról

A gerenda főképp födémek vízszintes teherviselő eleme míg a szarufa a tetőnek a teherviselő eleme.  Pallót leggyakrabban könnyűszerkezetes építményekhez használnak. Alapanyagaink szinte minden épülethez egyaránt használhatóak. Fontos azonban tudni, hogy mindegyik elemnek többféle keresztmetszete lehet így figyelembe kell venni az építmény adottságait és felhasználási célját.

Gerenda méreteink 4-10 méteres méretig elérhetőek többféle keresztmetszetben így minden jellegű építményhez megtalálja az Önnek tetszőt. Fenyő fűrészáruink pergolák, garázsok és belső térelválasztók elkészítéséhez is alkalmasak.

Miért a Fadepó?

Válassza ki nálunk gerendáit, szarufáit és pallóit és nemcsak kiváló minőséget és árat kap, hanem nagy szakértelmű kollégáink segítségét is, hiszen nemcsak alapanyagokban, hanem tanácsadásban is a segítségére leszünk. Nagy valásztékú fenyő fűrészáruinkkal egy életen át tartós lesz otthona. A fa már régóta nyújt védelmet és otthont az ember számára. Érezze a természet közelségét és hagyja, hogy mindenki az Ön otthonában gyönyörködjön.

Építő minőségű fenyő fűrészárut érdemes nálunk venni, hisz a gerenda, szarufa és palló kiválasztása egy helyen a legegyszerűbb. Egyenes és méretpontos faanyagot kínálunk, így a légszáraz anyag sokkal jobb beépíthetőséget garantál. Kérésére tökéletesen elő is készítjük a beépítésre: gyaluljuk és impregnáljuk is szállítás előtt.

Bővebben a gerendákról, szarufákról, pallókról

A gerenda, szarufa és palló anyagaink kiválóan használhatók minden épülethez, legyen az hagyományos téglaépület tető és födém szerkezete. Könnyűszerkezetes épületek, fa tartóoszlopai ahol a gyorsaság és a minőség is egyaránt lényeges. Pergolák, garázsok, belső térelválasztók és galériák építéséhez alkalmas fenyő fűrészárut 4-10 méteres hosszúságig kínálunk, többféle keresztmetszetben, így tökéletesen lefedünk minden építészeti igényt.

Önnek nincs más dolga, mint felkeresni minket, ahol a faanyag mellett szaktanácsadással is segítjük. Megbízható és pontos fenyő fűrészárut talál nálunk nagy választékban, hogy amit épít belőle, az egy életen át tartós és szép lehessen, sokáig élvezhesse a természetes fa erejét és szépségét otthonában!

Bizonytalan az árakat illetően? Használja a kalkulátort!


Ide kattintva