Fenyő fűrészáru, építő minőségű

Szerkezetépítő faanyagot keres? Nálunk mindent megtalál, ami egy építkezés, vagy felújítás során szükséges.

A Fenyő fűrészáru, építő minőségű. Kiváló minőségben és elegendő mennyiségben akár azonnali szállítással várjuk érdeklődését.

Pallóink, fogópárjaink, deszkáink, bramac léceink, szarufáink, gerendáink, szelemenjeink, tetőléceink mind-mind csúcsminőségű, légszáraz, méretpontos, első osztályú szlovák import faanyagok. Óriási méret és típusválaszték minden minőségi osztályban. Ezt látni kell!

Vásárlói kérésre Adolit BQ20 védőanyaggal impregnáljuk a fát. Ez egy univerzális töményített szer, amely magas hatásfokon működik, így hosszú távon is sikeresen véd mindennemű fűrészanyagot gomba, penész és rovarok ellen. Az így impregnált tetőszerkezet és építési fűrészanyag mind beltéren, mind kültéren sikerrel alkalmazható. Nem tudja pontosan, mennyi fenyő fűrészárura van szüksége? Csak annyit vegyen, amennyire szükség van, kímélje meg magát a felesleges kiadásoktól és attól, hogy munka közben derüljön ki, hogy pár méter fenyő fűrészáru hiányzik valahonnan. Használja fűrészáru számítás oldalunkat ide kattintva!

Bizonytalan az árakat illetően? Használja a kalkulátort!


Ide kattintva