Fenyő fűrészáru, asztalos minőségű

Asztalosoknak, ajtó-, ablakkészítéshez, épületasztalos munkákhoz nagy választékban kínálunk minőségi fűrészárut, olyan szabvány szerint előkészített alapanyagot, ami az adott darabhoz a legjobb.

Fenyő fűrészáru, asztalos minőségű számtalan termékünk közül kiemelkednek a szélezett és szélezetlen fenyő fűrészáruk asztalos minőségben, többféle vastagságban és szálhosszban, melyek kiválóan megmunkálhatók. Előszárítás nyomán nedvességtartalmuk max. 12%, így mérettartásuk is megfelelő.Emellett az építő minőségű faanyagokat is megtalálja nálunk.
Bővebben az asztalos minőségű fenyő fűrészáruról

Az asztalos minőségű fűrészáruk egyik legnagyobb választékával várjuk Önt, melyek a Skandináv országok és Kelet -Europa erdőiből származnak, ahol a fák minősége a lassú növekedés és az éghajlat miatt jóval sűrűbb szálú,tömörebb és jobb. Tartós és szép asztalos fűrészárut kínálunk többféle ár-érték arányos minőségben, precíz és szakszerű tárolással. Szárított és gőzölt (fenyő, bükk, tölgy) faanyagok, sőt rétegragasztott frízanyagok is kaphatók.

Kívánsága szerint kártevőmentesítve is kérheti, hogy Önnek csak az adott munkadarab kivitelezésére kelljen ügyelnie, az alapban biztos lehet!

Tekintse meg asztalos minőségű fűrészáruinkat:

Egy termék se felelt meg a keresésnek.

Bizonytalan az árakat illetően? Használja a kalkulátort!


Ide kattintva