Fenyő fűrészáru, asztalos minőségű

Asztalosoknak, ajtó-, ablakkészítéshez, épületasztalos munkákhoz nagy választékban kínálunk minőségi fűrészárut, olyan szabvány szerint előkészített alapanyagot, ami az adott darabhoz a legjobb.

Fenyő fűrészáru, asztalos minőségű számtalan termékünk közül kiemelkednek a szélezett és szélezetlen fenyő fűrészáruk asztalos minőségben, többféle vastagságban és szálhosszban, melyek kiválóan megmunkálhatók. Előszárítás nyomán nedvességtartalmuk max. 12%, így mérettartásuk is megfelelő.Emellett az építő minőségű faanyagokat is megtalálja nálunk.
Bővebben az asztalos minőségű fenyő fűrészáruról

Az asztalos minőségű fűrészáruk egyik legnagyobb választékával várjuk Önt, melyek a Skandináv országok és Kelet -Europa erdőiből származnak, ahol a fák minősége a lassú növekedés és az éghajlat miatt jóval sűrűbb szálú,tömörebb és jobb. Tartós és szép asztalos fűrészárut kínálunk többféle ár-érték arányos minőségben, precíz és szakszerű tárolással. Szárított és gőzölt (fenyő, bükk, tölgy) faanyagok, sőt rétegragasztott frízanyagok is kaphatók.

Kívánsága szerint kártevőmentesítve is kérheti, hogy Önnek csak az adott munkadarab kivitelezésére kelljen ügyelnie, az alapban biztos lehet!

Tekintse meg asztalos minőségű fűrészáruinkat:

 • Szélezetlen Szárított Borovi Fenyő Fűrészáru

  Szárított, max. 12%-os nedvességtartalmú, kiváló minőségű borovi fenyő fűrészáru, amit épületek készítése során, de galériák, faházak, tetők, sőt kerítések építéséhez is használhat. Import minőség, amiből folyamatos az ellátásunk.

  Bruttó: 89000 Ft / m3
 • Szélezetlen Szárított Borovi Fenyő Fűrészáru

  Borovi fenyő fűrészáru, amely ideális az épületek készítése során való felhasználásra. Ajánlott továbbá faházak, kerítések és galériák létrehozásához, de akár tetőkhöz is. Import minőségű termék, amelyből ellátásunk folyamatos.

  A nálunk kapható borovi fűrészáru szárított, nedvességtartalma legfeljebb 12 százalékos.

  Bruttó: 99500 Ft / m3-től
 • Szélezetlen Kérgezett Szárított Borovi Fenyő Fűrészáru

  Szárított, max. 12%-os nedvességtartalmú, kiváló minőségű borovi fenyő fűrészáru, amit épületek készítése során, de galériák, faházak, tetők, sőt kerítések építéséhez is használhat. Import minőség, amiből folyamatos az ellátásunk.

  Bruttó: 129000 Ft / m3
 • Szélezetlen Műszárított Bükk Fűrészáru

  Ennek a csodálatos, vörösesbarna színben pompázó faanyagnak a minőségét a gyönyörű európai bükkösök legkiválóbb fái adják. Közepes keménységű, elsőrangú megmunkálhatóságú, egyszerűen felületkezelhető anyag. 9-12%-os nedvességtartalmát a műszárító eljárásnak köszönheti, melynek speciális szárítókamrákban vetik alá. Ennek köszönhetően ha már beépítésre került, nem fog deformálódni. Felhasználható általános asztalos- vagy bútoripari céllal, elegáns fal- és padlóburkolatokhoz, vagy akár formabontó belsőépítészeti megoldásokhoz is.

  Bruttó: 175000 Ft / m3
 • Tömbösített, Réteg-Ragasztott Ablak Frízanyagok

  Épületasztalosok számára kiváló minőségű tömbösített, réteg-ragasztott  ajtó-ablak frízanyagok kaphatók telepünkön, melyekből olyan egyedi és tartós nyílászárókat készíthet, amik egy életre elégedettséget adnak. Jó megmunkálhatóság, minimális hibaarány jellemzi frízanyagainkat. Dolgozzon egyszerűen a legjobb alapanyagokkal!

  Bruttó: 1280 Ft / fm
 • Tömbösített, réteg-ragasztott belsőajtó frízanyag

  Kiváló minőségű, jó statikai szilárdságú tömbösített, frízanyag, mellyel könnyen tud dolgozni. Szerkezetének hála vetemedésmentes és tartós.

  Bruttó: 1480 Ft / fm
 • Tömbösített, Réteg-Ragasztott Külsőajtó Frízanyagok

  Jó statikai szilárdság, vetemedésmentes és erős, szép ajtók alapanyagait kínáljuk. Ezek a rétegragasztott külsőajtó frízanyagok megkönnyítik munkáját, tartós és szép, egy életen át szolgáló külső ajtókat készíthet belőle. Kiválóan illeszthetők és megmunkálhatók, gyorsan fog velük haladni!

  Bruttó: 2140 Ft / fm