Falburkolatok

Különlegesen szép és tartós fa falburkolatok – a Thermowood a minőségre garancia! Legyen szó fenyő, kőris, trópusi magnólia alapanyagról óriási választékban és széles profilpalettáben elérhető nálunk.

Modern, vagy rusztikusabb a kedvence? Ha igazán divatosat akar, a hézagosan rakott rombusz profilú Thermowood fa falburkolat Önnek való! Bírja az idő megpróbáltatásait. A 185 mm széles hőkezelt, kefézett STH profilú falburkolat otthona éke lehet, mind a hagyományos északi típusú faházaknál, mind a modern homlokzatokon. Kül-és beltéren is használható.

Bővebben a falburkolatokról

Mi a különleges ezekben a falburkolatokban? – a különleges Thermowood hőkezeléses favédő eljárás, ami sokkal tartósabb, mint az olaj, vagy a lazúrozás. Megtakaríthatja vele az utólagos felületkezelési munkálatot.
Thermowood fa falburkolat = minőség, tartósság és gondozásmentes kivitel, fa falburkolat egy életen át!

 • Lucfenyő zsindelyprofilú 24×146 mm fa kültéri falburkolat

  Lucfenyőből készült falburkolat zsindely profillal, mely 24×146 mm-es keresztmetszetben kapható telephelyünk. Bővebben…

  Bruttó: 5550 Ft / m2
 • Lucfenyő rönkházprofilú 24×116 mm falburkolat

  Ezzel az Ausztriából importált lucfenyőből készült 24×116 mm-es keresztmetszetű rönkházprofilú burkolattal igazán rusztikus hangulatot teremthet otthonában. Felületkezelés után sokáig dísze marad otthonának.

  Bruttó: 3990 Ft / m2
 • Thermowood fenyő C1 (trapéz) profilú 20×140 mm ‘A’ minőség fa kültéri falburkolat

  Kül- és beltérre egyaránt rusztikus és szép a Thermowood fenyő C1 (trapéz) profilú falburkolat. 20x140mm méretű, ‘A’ minőségű ellenáll a gombának, kártevőknek, utólagos kezelést már nem igényel, megvan benne mindaz, amit egy tartós és szép faburkolattól elvárhatunk. Teljes házat is burkolhatunk vele, vagy csak egy részt, hogy kiemeljük az építészeti formát. Homlokzatra, eresz alá, folyosóra, átjáróra, ahová megálmodtuk, ott helyt fog állni. Évtizedekre megéri!

  Bruttó: 7150 Ft / m2
 • Thermowood fenyő C3 (fózolt) kefézett profilú 20×140 mm ‘A’ minőség fa kültéri falburkolat

  Thermowood fenyő C3(fózolt) profilú falburkolat elegáns és természetes, az élő fa minden melegségével és szépségével. Kiválóan tartja a formáját, a kefézett felület rusztikussá és szerethetővé teszi, aki látja, azonnal szeretné megsimítani. Rusztikus, erőteljes fa, mely kemény és ellenálló nem csak falon, de akár járófelületen is, mert kicsi letört sarka lehetővé teszi akár hajópadló-szerű használatát is. Nagyvonalú teret ad, tágítja a szobát, otthonossá teszi. Ellenáll a kártevőknek, utólagos kezelés nem kell.

 • Thermowood fenyő D4 sima profilú 26×115 mm ‘A’ minőség fa kültéri falburkolat

  Modern, letisztult és mégis különleges: a Thermowood falburkolatok között az egyik legnépszerűbb, mivel remekül alkalmazkodik a környezet stílusához. Az igazi minőség sosem hivalkodó!  Ausztriában és Németországban sok helyütt használják régi és modern házakhoz egyaránt. A nemes hőkezelt fa ellenáll az idő szélsőséges megnyilvánulásainak, bírja a tűző forró napot, a ráverő csapadékot, a havat.

  Évekig nem kell hozzányúlni, mégis szép marad.

  Bruttó: 7995 Ft / m2
 • Thermowood fenyő rombusz profilú árnyékoló 26×68 mm ‘A’ minőség

  Thermowood fenyő rombusz profilú árnyékoló 26x68mm méretű, ‘B’ minőségű. Ez a különleges profilra kiképezett thermowood kültéri faanyag olyan helyeken teljesít jól, ahol a thermowood fa falburkolat és a téglafal között kell szellőzésnek rést hagyni. Erről a résről érdemes gondoskodni, hiszen ennek több építészeti oka is van. Gondozás mentes faanyag, ellenáll a kártevőknek és az időjárásnak, éveken át stabil és megbízható része lesz házának.

  Bruttó: 8830 Ft / m2
 • Thermo-Treated (hőkezelt) sárga fenyő STH (fózolt) 20×140 mm ‘A’ minőség fa kültéri falburkolat

  Kiváló minőségű hő kezelt sárga fenyő fa falburkolat. Különleges színe miatt egyre nagyobb divat, meleg és napsütötte színt varázsol. Gyönyörűen erezett, így bárhol megállja a helyét, a felülete sima és selymes, szinte kívánja az ember megérinteni. A hőkezelése folytán nagyon kemény és ellenálló. Alkalmas kül- és beltéren, de nem csak falra tehető, ebből bármit megépíthet, kerítést, elválasztót, palánkot.

  Bruttó: 14570 Ft / m2
 • Lambéria 24×146 mm, lucfenyő “A” zsindely profil

  Remek megoldás ez a 24×146 mm méretben kapható lucfenyőből készült zsindelyprofilú lambéria, mely változó (3,3-3,6-4,2 m) hosszban kapható telepünkön. Bővebben…

  Bruttó: 5550 Ft / m2
 • Thermowood kőris C6 profilú 20×132 mm PMA ‘A+’ minőség fa kültéri falburkolat

  Ezt látnia kell, a fa falburkolatok között olyan, mint a merci az autók között! A Thermowood kőris falburkolat 20x155mm PMA – trapéz profilú. Tökéletes víztaszító kivitel, a fa lelke süt át a selymesen erezett felületen, melyben egyetlenegy csomó sem található, hisz a „A+” minőségű.

  Bruttó: 15950 Ft / m2-től
 • Thermowood kőris egyedi méretre épített térelválasztó fal 38×900 mm

  Miért kellene másokat nézni, másokhoz alkalmazkodni? Tűnjön el a kíváncsi szemek elől! A Thermowood kőris egyedi méretre épített térelválasztó fal a kert és terasz elválasztásához, a saját intim tere létrehozásához elegáns és hasznos megoldás. A szépség, a nyugalom és a család érdekében erre mindenképp érdemes áldoznia!

  Minőségi első osztályú asztalosmunka, nem barkács áruházi lamellás panel, ami minden utcában éktelenkedik! Az anyaga hihetetlenül szép thermowood göcsmentes kőris fa, ami biztosítja a tartósságot az ellenálló képességet, és azt a nemes minőséget, ami megilleti Önt. A rombusz térelválasztó az olcsóbbik típus. A ferde/váltó fal ára azonos a magas térelválasztó faléval.

  Terasza, kertje egyik dísze lesz, bármekkora méretet kés fazont kérhet, egyedi ajánlat szerint csak Önnek készül! Keresse kollégáinkat a részletekért!

  Bruttó: 26200 Ft / m2-tól
 • Thermowood kőris Rombus árnyékoló 26×65 mm C7 profilú

  Valósítsa meg a legszebb kreatív teret, fedje le víztaszító, szépen kezelt rombusz keresztmetszetű Thermowood kőris árnyékolóval, térelválasztóval. Jól lehet vele dolgozni, utólagos felületkezelésére nincs is szükség. Tartós és vízlepergető tulajdonsága révén sok-sok évig szolgálni fog. A legjobb minőséget kapja, csomómentes, szép szálú faanyag, melyben jól kijön az eredeti északi kőrisfa szépsége.

  Bruttó: 1950 Ft / fm-től
 • Thermowood kőris rombus árnyékoló 20×95 mm C9 profilú

  Valósítsa meg álmait a minőségi Thermowood kőris rombusz profilú falburkolat – térelválasztóval.

  Víztaszító, szépen kezelt , jól lehet vele dolgozni, utólagos felületkezelésre nincs is szükség. Tartós és vízlepergető tulajdonsága révén sok-sok évig szolgálni és díszíteni fog. A legjobb “A+” minőséget kapja, csomómentes, szép szálú faanyag, melyben jól kijön az eredeti északi kőrisfa szépsége.

  Bruttó: 1770 Ft / fm-től
 • Lefogató rozsdamentes klipsz Thermowood kőris fához

  Egy ilyen kis alkatrészen nagyon sok múlik! PMA és Rombusz profilokhoz használható rozsdamentes lefogató klipsz. Ezzel lesz teljes és profi a burkolat, hiszen a fa átfúrása, roncsolása nélkül fogja tartani, sokkal kevesebb csavarral. Ne barkácsoljon és fúrja meg az anyagot, ha nem szükséges! Ezt a formatervezett speciális klipszet használja!

  Bruttó: 155 Ft / db
 • Hajópadló 19×116 mm, rönkház profil, “A/B” minőség

  Ha igazán különleges faburkolatot szeretne, akkor van önnek egy remek ötletünk! Ezzel a rönk profilú, Svédországból származó csodaszép hajópadlóval igazi rönkház-érzést varázsolhat az otthonába! 19×116 mm-es nagysága és “A/B” minősége kitűnő választássá teszi kültéri felhasználásra is.

  Bruttó: 3870 Ft / m2
 • Hajópadló 24×146 mm, borovifenyő, rönkház profil, “A/B” minőség

  A mindenki által ismert, régi stílusú rönkházat építhet ezzel a klasszikus faház építőburkolattal. Rusztikus, otthonosság érzetét keltheti ezzel az elegáns megjelenésű, rönk profilú borovifenyő burkolattal, ami megfelelő felületkezeléssel nagyon sokáig szép és tartós marad.
  4 méteres hosszúságban kapható telephelyünkön.

  Bruttó: 4650 Ft / m2