Faházépítő elemek

Gerendaházak, faházak építéséhez kiváló ár-érték arányú fa építőanyagot találhat nálunk.

Asztalosok, ácsok, faipari cégek mellett a hobbi és barkácscélú felhasználásra is mindenki megtalálja azt a faanyagot, faházépítő elemeket olyan minőségben, ami szükséges egy szép és praktikus faház elkészítéséhez. Zsindely profilú, gerendaház profilú és rönkprofilú kivitelben.

Faházépítő elemek, védőburkolatok vörösfenyő, luc, borovi fenyő alapanyagból, amit külön kérésre és felár ellenében. Favédő fürdőbe is mártunk, hogy ezzel ellenállóvá tegyük a rovarok és az időjárás ellen. Építsen gerendaházat, faházat elemeinkből és mi fatelepünkön szakmai segítséget és felvilágosítást is adunk hozzá!

 • Faház építőelem – zsindelyprofilú lucfenyő

  Lucfenyőből készült burkolat zsindely profillal, mely 26×146 mm keresztmetszetben és változó (3,3-3,6-4,2 m) hosszban. Bővebben…

  Bruttó: 2590 Ft / m2
 • Vörösfenyő faház építőburkolat

  Zsindely profilú, szibériai vörösfenyőből készült faházburkolat. A szibériai fenyő különösen lassan nő és nagyon ellenálló az időjárásnak. Évszázadok óta az egyik legigényesebb és legtartósabb európai fafajta.

  Bruttó: 3490 Ft / m2
 • Faház építőburkolat – rönk profilú

  A mindenki által ismert, régi stílusú rönkházat építhet ezzel a klasszikus faház építőburkolattal. Rusztikus, otthonosság érzetét keltheti ezzel az elegáns megjelenésű, rönk profilú lucfenyő burkolattal, ami megfelelő felületkezeléssel nagyon sokáig szép és tartós marad.

  Bruttó: 3350 Ft / m2
 • Gerendaház profilú faház építőelem

  Hangulatos faházak építéséhez kitűnő alapanyagot szolgáltatnak ezek a zsindely profilú, északi lucfenyőből készült építőelemek. „B” minőségű szép és tartós épületfa. Felületkezelést igényel, és így sok éven át kedvező tulajdonságait megtartja, az ebből épült faház tartós és szép marad.

  Bruttó: 3850 Ft / m2
 • Faház építőburkolat – 24 x 116 mm rönkház profilú

  Ezzel az Ausztriából importált lucfenyőből készült 24 mm x 116 mm rönkházprofilú burkolattal igazán rusztikus hangulatot teremthet otthonában. Felületkezelés után sokáig dísze marad otthonának.

  Bruttó: 3990 Ft / m2
 • Hajópadló 24×146 mm, borovifenyő, rönkház profil, “A/B” minőség

  A mindenki által ismert, régi stílusú rönkházat építhet ezzel a klasszikus faház építőburkolattal. Rusztikus, otthonosság érzetét keltheti ezzel az elegáns megjelenésű, rönk profilú borovifenyő burkolattal, ami megfelelő felületkezeléssel nagyon sokáig szép és tartós marad.
  4 méteres hosszúságban kapható telephelyünkön.

  Bruttó: 4650 Ft / m2