Szaunavezérlő? Fontos, hogy melyiket választja!

Szaunát épít otthonában? Már megvan, hogy fatüzelésű szaunakályha, elektromos szaunakályha vagy kombi (bio) szaunakályha lesz? Sőt, még a fa merülődézsát is kiválasztotta? Viszont mindezek előtt azt kell figyelembe vennie, hogy annak alapján, hogy milyen fűtőberendezést szeretne, a szaunavezérlőt is az alapján kell kiválasztania, hiszen nem mindegy, hogy milyen a kályha teljesítménye és az elhelyezése.

Fontos tudni, hogy más-más vezérlőegység szükségeltetik a különböző elven működő szaunákhoz. Az egyetlen, amire ez nem igaz, az a saunamaster vezérlő, amely képes vezérelni mind a finn, az infra és a kombi (bio) szaunakályhákat is. Sőt, még a ventiláció és a világítás is szabályozható vele.

De a saunamaster mellett kínálatunkban megtalálható szaunavezérlők még: finn szauna vezérlések, infraszauna vezérlések, kombi-bio szaunavezérlések, Helo T1/T2 LCD érintőképernyős szaunavezérlő, ami hő- és cseppálló, Tylö H1/H2 LCD érintőképernyős szaunavezérlés, amely szintén hő- és cseppálló, zsetonos/közületi szaunavezérlések, Wave.com4 szauna fény- és hangterápia vezérlés és kiegészítő, teljesítménynövelők és szabályozók.

Válassza bármely szaunavezérlő fajtát, az biztos, hogy egyben a kényelmet és pontosságot is megkapja!

Megosztás