Előnyei: Az infraszauna nem csak a bőr felszínét hevíti, hanem a test belső hőjének kövezetlen emelkedését is eredményezi. Az infravörös sugarakat elektromos fűtőszálak bocsátják ki, melyek a bőr legfelső rétegein átjutva mélyebben fejtik ki jótékony hatásukat. Ezek a hullámok hőenergiává alakulnak és szétáramlanak a szervezetben. Hatékonyan támogatva a méregtelenítést.

Használata: Elektromos csatlakozással üzembe helyezhető. Vezérlőfelületén beállítható a kívánt hőmérséklet, illetve a szaunázás időtartama. Kb. 15 perc alatt fűti fel magát,  szobahőmérséklettől függően. Amikor 40-60 Celsius fokot eléri a hőmérséklet, használatba lehet venni a szaunát. Előtte nem szükséges lezuhanyozni, de már a szaunázás utáni váltózuhany (hideg- és meleg víz váltogatása) fokozza a vérkeringést, ezáltal a szervezet méregtelenítő hatását. A szaunázás után fogyasszon folyadékot!

➤Amit ehhez a Fadepofatelep.hu-nál megtalál:

A Philips Vitae/Sentiotec kerámia csöves infrapanel osztrák CE minősített termék, a legjobb ár-érték arányú a piacon.

➤Ami ÚJDONSÁG! A Sentiotec kifejlesztett egy Schott Nextrema® fantázianevű üvegpanelt.  Mellyel megvédheti szemét az infrasugárzó használatakor. Az infrasugárzó elé kell beszerelni, így nem bántja az emberi szemet, de az összes jótékony sugarat átengedi.  Így még üdítőbbé és kényelmesebbé teszi a szaunázás élményét.  Sentiotec Schott Nextrema üveg és keret infrasugárzóhoz kapható üzletünkben. Ez a termék megérdemelten népszerű osztrák és német piacon. Ugye érthető, miért a közönség kedvence a hatást és a kivitelezést tekintve is.

Sentiotec infrahalogén sugárzó panel háttámla használatával még kényelmesebben érhető el az infrasugárzó kellemes hőhatása. Egy háttámla, amely segítségével a méregtelenítés és a regenerálódás elérhető élmény lesz. Wellness akár otthon is!

Sentiotec ECO Full Spectrum Infrasugárzó panel. Ez az infrasugárzó pillanatok alatt készen áll a használatba vételre. Így egy rövid idő alatt már élvezheti is a szauna regeneráló, méregtelenítő, frissítő hatását. Szerelése egyszerű,  modern és praktikus kivitel. Európai CE minősítéssel.

Egy különleges darab, a Sentiotec ECO Full Spectrum Infrasugárzó panel, mely a mennyezetről lehajtható.

Innovatív megoldás kombinált vagy akár nagyméretű szaunákba. A lehajtható infrasugárzó, amivel közelebb hozza a jótékony infrasugarak méregtelenítő hatását. Tökéletesen egyenletes infraszauna meleget érhetünk el ezzel az erős, igényes kivitelezésű infrasugárzóval! Európai CE minősítéssel.

Schott Nextrema® Infrasugárzó üveggel, keret nélkül. Saját wellnessközpontot szeretne otthon?  Most elérheti, a legkorszerűbb infraszaunával felszerelve! Kell Önnek a kényeztetés. A vendégeinek is!

➤Ne feledje, az infrasugárzók jótékonyan hatnak a test méregtelenítő folyamataira, finom melegük a testet és a lelket is átmelegíti.

➤Nálunk kiváló áron juthat ezekhez a csúcsminőségű berendezésekhez! Kezdje a 2016-os évet infraszaunával!

Megosztás