Tapasztalati úton már több ezer éve felfedezték, a gőzfürdőzés milyen előnyökkel jár egészségünk megőrzése és a stressz oldás terén. Népszerűsége napjainkban egyre növekvő. Manapság a közösségi szaunázás mellett egyre többen építenek otthonukban is saját szaunát. Hosszú ideig a hagyományos szaunakályha típusok voltak a legnépszerűbbek, azaz az elektromos szaunakályha, a fatüzelésű szaunakályha. A jótékony gőz előállításához a kályhán kívül nélkülözhetetlen eszközök a felöntő dézsák illetve kanalak.

☛☛Nézzük  most a dézsák kínálatát a fadepofatelep.hu oldalán: 

Szauna felöntő dézsáink és kanalak széles választékban kaphatóak üzletünkben és a fadepofatelep.hu oldalunkon is. Mind kiváló minőségű anyagokból készültek, különböző formákban. Legyen az műanyagbetétes göcsmentes borovi fából készült klasszikus forma. Vagy a vörös cédrusfából készült szemnek is megkapó színárnyalatú hagyományos forma. Akár a rozsdamentes acélbetéttel rendelkező kívülről egyszerű, de kellemes megjelenésű fafogantyús szauna dézsa. A belseje lenyűgöző minőségű acélbetéttel ellátott, melynek alapján érthető, hogy miért érdemes ezt a szauna dézsát megvásárolnia.

A nosztalgikus forma újragondolt változata a svéd acélból keményfa fogantyúval készült Tylö minőségi márka Blonde vagy Dark felöntő változata. Fából készült társaihoz hasonlóan esztétikus megjelenése mellett azonban rendkívüli tartóssága teszi olyan ellenállhatatlanul vonzóvá ezt a terméket.

Különleges kidolgozású a finn világító dézsa, melyet  a luxus világítástechnikával foglalkozó finn Cariitti cég alkotott. Elsősorban yachtok és lakások fénytechnikájával foglalkozó cég, megalkotta a szauna felöntő dézsa világító változatát. Ez a 4 literes szauna edény egy magas minőségű zománcozott részből és egy műanyag betétből áll. Különlegessége, alulról vagy oldalról tudjuk megvilágítani egyéb szauna-világítástechnikai eszközökkel (pl. Deco Light száloptikás világítással vagy Led világítással). Azokhoz a nagy kőküllemű kályhákhoz ajánlott,  amelyeket gyakran kell felönteni. Ha Ön a is a luxust keresi ez a legjobb választás.

Egyedi megoldás a dézsazuhany, amely bármely szauna mellé könnyen felszerelhető.  Klasszikus kivitel, mégis hamisítatlan finn stílusú.  Fali konzol és göcsmentes akácból készült automata vízutántöltő is tartozik hozzá. A lánc segítségével magunkra zúdíthatjuk az automata utántöltő által a dézsába töltött 10 liter hideg vizet, amellyel egy pillanat alatt felfrissíthetjük magunkat egy forró szaunázás után! Kül- és beltéren egyformán használatos.

Keresse dézsa kínálatunkat a fadepofatelep.hu oldalon és üzletünkben.

 

Megosztás