Szauna faanyagok – Miből építsük a szaunát?

Szaunát szeretne építeni otthonában? Nos, ebben az esetben nálunk találja a legjobb minőségi szauna faanyagokat, amelyek ideálisak szaunaépítéshez és szauna felújításhoz egyaránt. Mindez pedig elengedhetetlen ahhoz, hogy Ön minél tovább tudja élvezni a szaunázás élményét. Faanyagaink Észak-Amerika és Európa újratelepített erdeiből származnak, hiszen számunkra nem csak a minőség, de a környezetvédelem is kiemelten fontos.

A szaunában lévő faanyagok elvárt tulajdonsága, hogy bírniuk kell a rendkívüli körülményeket is. Ezt pedig a különleges Thermowood eljárással tudják elérni. Ez egyfajta hőkezelési eljárás, amely miatt az anyagok tartósak és nem deformálódnak. Nálunk kapható faanyagok minden esetben görcsmentesek ezzel is növelve az esztétikai megjelenést.

Szauna faanyagunk egyike a szauna lambéria, amely elérhető normál és extrém szélességben, világos árnyalattól a sötétig egyaránt.

A szauna padléc szintén több fajta méretben és színben érhető el, hogy Ön megtalálja az Ön szaunájához legmegfelelőbbet. A lécek a kezelésnek köszönhetően nem forrósodnak át, ezért kifejezetten biztonságosak.

A szauna lambéria és a szauna padléc mellett kínálatunkban még különböző szauna szerkezeti faanyagok között is válogathat. A szauna megtervezésénél fontos, hogy a padoknál és a kályhánál erősebbre kell tervezni, hogy a váz biztosan tartson.

Gondolja át terveit, de tudja, hogy nálunk minden szauna faanyag kelléket megtalál, kiváló minőségben!

Megosztás