Remmers Aidol, az igazán hatékony faápoló

Nem oly régen mutattuk be előző írásunkban a Fadepo Fatelep kínálatában kapható építő minőségű fenyő fűrészárut, amely kiemelkedő minőségével tökéletes választás építkezéshez vagy felújításhoz.

Viszont a faáruk karbantartására, a magas minőség mellett is szükség van. Ehhez ajánlott a nemzetközileg is elismert, Remmers Aidol faápoló olaj használata. Az olaj, amellett, hogy védi a fát az időjárás viszontagságaitól, hosszú éveken át kíméli és táplálja is. Sőt, a fényét is óvja. Hatékony bevonatot biztosít, amely víztaszítóként működve is védi a fát. Alkalmazható padokon, fa elemeken, teraszburkolatokon, medence körüli burkolatokon és akár kerti asztalokon is.

Az olaj tulajdonsága, hogy kihozza a fa igaz, rejtett szépségét, kiemeli rajzolatát, eredeti küllemét. Használható trópusi, különösen tömör anyagú nemes fához, vörösfenyőhöz, tölgyhöz, borovi fenyő faanyaghoz, faszerkezethez, burkolathoz egyaránt.

A Remmels Aidol faolaj, a pormentes felületen hígítás nélkül, bel- és kültéren egyaránt alkalmazható, alapja lenolaj, ezért is ad természetes megjelenést a fának. Visszaállítja a fa természetes színét és megszűri az UV sugárzást.

Kínálatunkban a Remmers Aidol Pflege-Öl fakezelő olaj három kiszerelésben kapható: 0,75 liter; 2,5 liter és 5 liter.

Megosztás