Padlóburkolat, ami padlófűtés esetében is megfelelő

A Fadepo Fatelep kínálatában olyan fa padlóburkolatot is ajánlunk, amely tökéletesen alkalmazható padlófűtés esetén is.  A tömörfa parketta nem csak szép, hanem a különleges Thermowood eljárással kezelték, ami miatt ez a beltéri padlóburkolat az egyetlen, ami erre alkalmas. Egyben ez a ma ismert legkevésbé vetemedő fa.

Természetes megjelenésével Ön is meleg, barátságos atmoszférát alakíthat ki otthonában.  A tömörfa parketta a ragasztott parkettával ellentétben nem hólyagosodik fel és lerakása után nem keletkeznek hézagok az illesztései mentén. Termékeinket, mint a hajópadlót, a svédpadlót vagy az ipari parkettát, a Thermowood eljárásnak, azaz hőkezelésnek, is alávetjük, így ennek köszönhető, hogy a problémák nem fognak előfordulni. Így amennyiben ezen áruk valamelyikét választja, biztos lehet benne, hogy nem fogja megbánni.

Kissé alacsonyabb árkategóriában is jelen vagyunk. A szintén Thermowood eljárással készült nyírfa svédpadló olcsóbb, de ez minőségében nem ront. Inkább az egzotikus stílust kedveli? Mi erre is tudunk megoldást: Válassza a pekándiófából készült, különleges minőségű padlóburkolatunkat, amely szintén egy életre szól!

Nézze meg személyesen a tartós és szép, Thermowood eljárással kezelt, fa padlóburkolat kínálatunkat és válassza az Önnek legmegfelelőbbet!

Megosztás