Milesi festékkel a fa védelméért!

A Milesi festék használatával gondoskodhat a fa hatékony védelméről és segítségével hosszú évekre megőrizheti vele szépségét és minőségét. 

A Milesi egy olasz termék, amely kiváló megbízhatóságot nyújt, ezért ajánljuk mi is használatát fatelepünkön termékei karbantartására. A fakezelő használatával bizonyított, hogy többszörösére növekszik a fafelület élettartama és olyan esztétikus bevonatot képez rajta, amely garantáltan odavonzza a tekinteteket. Nálunk a Fadepo Fatelepnél mindent megtalálhat, amit keres, legyen az vékony lazúr, fapác vagy lakk, nálunk garantáltan a legszélesebb választékból szemezgethet.

A Milesi festék és felületkezelő anyagok kiemelik a fa természetes szépségét, erezetének nemes rajzolatát és igen hatékony védelmet nyújtanak az időjárás viszontagságaival szemben is.  Nem kopik, hosszú éveken át tökéletes marad.

Nem kell profinak lenni a Milesi festék kezeléséhez, hiszen felvitele könnyű és használható padlóra, faburkolatra vagy bármely más fafelületre, faépületre, korlátnak, bútornak és nyílászárónak.

A színtartás mellett hatékony UV védelmet is biztosít és hatékonyan beszívódik a fába, teret hagyva így az anyag természetes szellőzésének.

A Milesi festék és felületkezelő anyag minőségében nem fog csalódni!

Megosztás

One thought on “Építsünk faházat!

Comments are closed.