Mi az: tartós, könnyű, jól mutat a háztetőn? – A hullámlemez

Elérkezett garázsának, lugasának, tárolójának vagy akár a pihenők falburkolat cseréje vagy tetőcseréje és valami tartós, rendkívül könnyű anyagú és könnyen kezelhető tetőfedőt keres? Ebben az esetben az Onduline Base Bitumenes hullámlemez az Önnek való ideális választás. A hullámlemez az Onduline Classic technológiájával megegyező módon magas lágyuláspontú bitumennel átitatott cellulóz rostvázból készül.

Ezen eljárásoknak köszönhetően a hullámlemez ellenáll a csapadéknak, a szélnek, a gombának, a penészképződménynek és egyéb kártevőknek egyaránt. A gyártó öt év garanciát biztosít minden termékére, abban az esetben, ha a tető felrakása teljes mértékben a gyártó által helyesnek vélt és általa kiadott felrakási útmutató alapján történt.

Mint már feljebb említettük az Onduline Base bitumenes hullámlemez az ideális választás, hiszen könnyen kezelhető, vágható (mind vágókéssel, mind kézi vagy elektromos fűrésszel), kiválóan formázható és rögzíthető, így helyt ad a kreativitásnak is. A Fadepo Fatelep kínálatában fekete, vörös, barna és zöld színben kapható, így garantáltan megtalálja mindenki a számára legmegfelelőbbet. A hullámlemez mindemellett tökéletes hő- és hangszigetelő.

A hullámlemezek gyártásakor újrahasznosított anyagokat is alkalmaznak, így bátran ajánljuk azoknak is, akik számára fontos a környezetvédelem.

A Fadepo Fatelep Onduline Base kínálata: Onduline Base bitumenes hullámlemez, Onduline Base bitumenes gerincelem és Onduline Base bitumenes kiegészítők.

Tekintse meg Onduline hullámlemez felrakási útmutatónkat!

Megosztás