Megbízható cserepeslemezt keres?

A Lindab Topline cserepeslemez nagyszerűsége abban rejlik, hogy egyaránt használható új házakon és régi házak tetőfelújításánál is elsőrangú választás.

A cserepeslemez rendszere több termékből tevődik össze, így Ön kedvére válogathat a cserepeslemezek, a kőzúzalékos cserepeslemezek és ezek kiegészítőjének széles választékában. Minden termékünk elérhető nagy színválasztékban, emellett mind esztétikus és 100%-os vízzárósságot biztosítanak.

A Lindab Topline cserepeslemez azoknak is ajánlott, akik a természetes megjelenést preferálják, hiszen sajátossága, hogy megjelenésében igazi cseréptető látszatát kelti. Emellett a Lindab termékekre jellemző kiváló minőséggel is rendelkeznek, tekintve, hogy a legjobb svédacélból készülnek. Ezért óriási terhelhetőséggel rendelkezik, nem törik, és nem repedezik. Sőt, már 14 fokos dőlésszög esetén is felrakható.

A nagy teherbírás mellett viszont a cserepeslemez kis önsúlyú és méretre gyártottan vásárolható, ezzel is megkönnyítve a felhelyezését. A tűzihorgonyzott bevonati rendszernek köszönhetően pedig korróziómentes.

A kialakítása miatt pedig a cserepeslemez felrakható akár a régi fedésre is. Ön garantáltan egy környezetbarát, tartós és szilárd Lindab Topline cserepeslemezzel fog rendelkezni.

Megosztás