A Lindab Rainline® ereszcsatornáról

A Lindab® márkát sokan ismerik, hiszen a cégcsoport kiváló minőségű svédacél lemeztermékeket és építési rendszereket kínál nemzetközi szinten. A termékei kiválóan kezelhetőek, könnyen szerelhetőek, alkalmasak az energiaforrások hatékony kihasználására és környezettudatosan készülnek. Mindennek fényében teljes mértékben megfelelnek a legszigorúbb minőségi és biztonsági előírásoknak is.

Védje otthonát a Lindab Rainline® ereszcsatornával! Teljes mértékben biztosítja a háza tetejére hulló esővíz összegyűjtését és biztonságos elvezetését. Maga az ereszcsatorna rendszer ereszcsatornából, lefolyóból és fontos kiegészítőkből tevődik össze.

Mint azt már fentebb említettem, a rendszer könnyen szerelhető, hiszen speciális szerszám igénybevételét sem igényli, mert elemei pattintós kapcsolatokkal építhetőek össze. Ennek köszönhetően természetesen a kivitelezési idő is nagy mértékben csökken.

Az ereszcsatorna rendszernek alapvetően két típusa van, a félkör szelvényű és a négyszög keresztmetszetű függő ereszcsatorna. Viszont mind a kettőhöz a kör keresztmetszetű lefolyócső tartozik.

A termék alapanyaga a svéd acéllemez, amely miatt a hosszú évek során sem deformálódik, nem vetemedik és nem repedezik. A korrózió védelem miatt az acéllemezre egy cinkréteg bevonat kerül. A karcolások és vágások pedig automatikusan tömítődnek a cinkionok által. Ezek tekintetében pedig az ereszcsatorna rendszer élettartalma akár 50 év is lehet.

Az ereszcsatorna 13 színben is elérhető, így tökéletesen illeszkedik az Ön stílusához!

Megosztás