Lindab Coverline trapézlemez a kiváló fedéshez

A Lindab Coverline trapézlemez gazdaságos és egyben biztonságos megoldást jelent otthonának. Kiváló fedést biztosítanak mind új épületek építése, mind a felújítások során.

A trapézlemez használható tető- és oldalfalburkolatként, alkalmazható homlokzaton és válaszfalakhoz és mindemellett szép esztétikai látvány biztosítanak. Nem meglepő módon, napjainkban ez a trapézlemez az egyik legkedveltebb alternatíva a hagyományos építőanyagokkal szemben.

Az által pedig, hogy felrakása gyors és egyszerű, a költségeket nagyban csökkenti. Annak következtében, hogy alapanyaga acél, az élettartama kifejezetten hosszú. A termék stabil, nem törik, és nem repedezik. Egyaránt felhasználható ipari és egyéni célokra is.

A Fadepo Fatelep kínálatában hatalmas színválasztékban, összesen 22 színben lehet a trapézlemezek között válogatni, így garantáltan mindenki megtalálhatja az otthonához a legtökéletesebbet. Három fajta bevonattípusban érhetőek el: Lindab Classic, Lindab Premium, Lindab Elite.

A trapézlemezek egyik fajtája az un. magasprofilok, amelyek azon Lindab termékek, amelyek magasbordájúak és leginkább az iparban jellemző a használatuk. Emellett a falkazettás burkolat egyaránt használható az ipari épületekre és a családi házakra is. A Lindab szendvicspanelek PUR-habos vagy kőzetgyapotos kitöltésűek. Ezen termékek tökéletes hőszigetelők

De bármely terméket is választja, egy biztos, nem fogja csalódás érni, hiszen a Lindab termékkel hosszú évekre biztosíthatja magát.

Megosztás