A szaunát eredetileg fürdésre és melegedésre használták.  Egész évben hasznos, hiszen sok egészségügyi probléma megelőzésében, és gyógyításában is segít.  A téli időszakban mindenkinek ajánlott!

Tudja-e napjainkban hol tart a szauna technikai fejlődése? Ismeri-e a kombi (bio) szauna kályhákat?

A BIO szauna vagy kombi szaunakályha típus a nagy kőküllemű szauna kályhák példájára készült. Mégis kicsit más. A kabin hőmérséklete kb. 50C, de a kályhában lévő gőz generátor párásít olyan mennyiségben, hogy kellemes páradús, de mégis elviselhető hőmérsékleten élvezhessük szauna rituálénkat. Legyen az az otthonában vagy wellness központokban, kínálatunk széleskörű.

A kitűnő kályhák 3,6 kW-os teljesítménytől 12 kW-ig kaphatóak. Lábon álló illetve falra szerelhető modellt egyaránt talál,  külső és belső vezérléssel is. Akár érintőképernyővel, mely segítségével 24 órára előre programozható. Talál nálunk szauna kályhát automata utántöltővel, kompatibilis vezérléssel vagy szauna kályhát, ami kitalálja az ön gondolatait: állandó hőmérséklet és páratartalom, gyári vezérlés, így a lehető legnagyobb kényelemben élvezheti a szaunázás minden örömét. Akár 70 százalékos páratartalom, vagy száraz szauna is készíthető kombi (bio) szauna kályhával, egyetlen érintésre. A beépíthető vezérlővel nem csak elegánssá, kényelmesebbé is teszi a szaunát és  takarékosan fűt.

Egyes szaunakályha típus beépített adagolóval rendelkezik,  mely természetes gyógynövények és folyékony eszencia hozzáadásával tudja tovább emelni a szaunázás élményét. Hiszen a gőz és illatterápia emeli a szauna jótékony erejét.

Megbízható minőséget keres, korrekt áron, vagy letisztult vonalú, díjnyertes designt, mindezt magas minőséggel és nagy teljesítménnyel társítva, a Fadepo kínálatában egyaránt megtalálja. Ajánljuk figyelmébe szauna építési segédletünk.

Vásároljon biztos forrásból, az SAWO, HELO, TYLÖ kombi (bio) szauna kályhák hivatalos magyarországi képviselőjétől! 2 év teljes körű gyári garanciával.

 

Megosztás