Készüljön már most a hideg téli napokra!

Sajnos a nappalok egyre rövidülnek, és egyre hidegebbek lesznek. Ez ellen pedig csak azzal lehet védekezni, hogyha otthonunkban kialakítunk egy gőzkabint, amely egy speciális wellness lehetőség. Mindemellett pedig a magas hő és intenzív pára nagyban segíti a méregtelenítést, regenerál és frissít.

Ezen tulajdonságainak köszönhetően a gőzkabin, gőzfürdő napjainkban reneszánszát éli. Fontos, hogy a gőzkabin, nem szauna. A gőzkabin központi eleme a gőzgenerátor, míg a szaunának ez lehet a fatüzelésű, elektromos avagy kombi szaunakályha. A kabin a török fürdők hangulatát hozza vissza, jó hatással van a stresszre, az izomlazításra, a keringésre, a légzésre és a bőrre. Sokan használják a gőzkabint a fogyókúrájuk részeként is.

Maga a gőzkabin jótékony hatása a vízpárán keresztül jut el a szervezetbe. Puhítja és selymesebbé teszi a bőrt, mert tágítja a pórusokat és eltávolítja az elhalt hámsejteket. Ez része a méregtelenítési folyamatnak és a cellulitis csökkentésének is. A téli időszakban pedig kifejezetten hatásos a torokfájás, köhögés és megfázás enyhítésére is.

Viszont a gőzkabin használata nem ajánlatos magas vérnyomásúak, keringési zavarokkal szenvedőknek és lázas, rosszulléttel járó betegségekkel küzdőknek.

A Fadepo Fatelep kínálatában a legjobb minőségű gőzgenerátorokat és gőzkabin kiegészítők széles választékát találhatja. Készüljön Ön is velünk a hideg téli napokra és építse be otthonába már most a gőzkabint!

Megosztás