A szauna megvilágítása
a nyugalom, a harmónia, a meghitt meleg, az egészséges és pihentető hangulat kulcsa. Fontos részlet a tökéletes szauna élményéhez. Biztonságos és jól látható fényerősség szükséges, amely nem vakít, nem túl éles.

A forró, párás légtérben fokozottan kell figyelni az érintésvédelemre. Szauna építésekor a vezetékezéshez szilikon kábel  ajánlott. A modern szauna világítás ma már üvegszálas, optikai szálas és LED alapú fényforrásokon alapul. A korszerű szauna világításhoz és ezek szereléséhez a Fadepofatelep.hu oldalon mindent megtalál.

Az alap megvilágítás praktikus módja a kerámia szauna lámpa test használata. A fa szauna lámpa árnyékoló mögé lehet falra szerelve beépíteni. Megfelelő fényt ad. Jól bírja a párás, forró környezetet.

A felszálló gőz megvilágítása a szaunakályha fölött a Big-Led lámpa speciális hőálló világítással oldható meg. Kapható hideg és meleg fényű változatban, a kerete a szaunakabinhoz illően lehet króm, vagy épp aranyozott.

A szaunakabinon belül a fények és színek gyógyító erejét is használhatja. A szauna fényterápia lámpa a testnek és léleknek egyaránt jótékony hatást fejt ki.  Kellemes színeivel jó hangulatot teremt szaunánkban. Relaxációhoz használja a fények erejét, amit már a régi keletiek is felismertek. 5 féle színt tud bekapcsolni, napsárga-tengerkék-ibolyalila-fűzöld-piros színekben.  Akár fokozatmentesen, akár színváltós formában igényli. A váltakozás gyorsasága is szabályozható, vezeték nélküli távkapcsolóval is. Igazi luxus, ami a modern szaunázás kényelmét szolgálja.

Tovább fokozhatja az élményt az a csodálatos fényjáték, amely a végtelen csillagos ég hangulatát emeli a szaunakabin mennyezetére.  140 tökéletesen hő- és páraálló üvegszáloptikás led, ami fehér vagy színes apró tűfényekkel lágy megvilágítást ad. Állítható a színek  váltakozása, erőssége. Kellemes meglepetés a szaunába lépőknek.

Gyönyörű fényjátékot varázsolhat szaunájába a korszerű üvegszál fénykábeles megoldással. Hagyományos vagy modern design szaunában egyaránt.  A láthatatlanul beépíthető fény a padba, vagy a pad támlájába, vagy akár a falakba is szerelhető. Az Ön elképzelésének megfelelően. A DECO Light üvegszáloptikás szauna fények a legmodernebb, biztonságos és egyszerű fénytechnikát adják a szaunában. Megfelelő fényerő nagyobb helyekre is. Párosíthatja egyéb fényekkel is.

Ez a az Ön szaunájából sem hiányozhat! Világítsa meg a felöntött páragőzt, világítós dézsát, üveg és só falakat… amit csak megálmodott! Hozza ki a maximumot a szaunázás élményéből!

Megosztás