Hosszú évekre társ, Lindab Seamline síklemez

A Lindab Seamline síklemez két típusú termékkel rendelkezik, amelyek a Lindab márkára jellemző kiváló minőséggel, nagy rugalmassággal és kezelhetőséggel szolgálnak. Három alapanyaga van, Lindab Classic, Lindab Premium és Lindab Elite. Ezen alapanyagoknak köszönhetően pedig nem veszít színéből és a korrózió ellen is hatásos védelmet kap.

A síklemez egy korcolható svéd PLX és Alucink PLX acél lágylemezből készül. Mint azt feljebb említettem, a síklemez egyik jellemzője a rugalmasság, amelynek köszönhetően jól alakítható, így biztosítva elegáns és egyedi megjelenést.

A korrózióvédelmet a kétoldali tűzihorgonyzás és a cinkbevonat adja. Emellett az úgynevezett Premium bevonat igazán nagyfokú védelmet nyújt az UV sugárzással, a felületi karcolással és az időjárás viszontagságaival szemben.

Az előkorcolt síklemez két fajtában kapható kínálatunkban, az egyik a Click előkorcolt tetőprofil, a másik pedig a Click Dn előkorcolt tetőprofil. Ez a két termék minőségét tekintve kemény, de ezzel egyetemben szintén rugalmasak és jól alakíthatóak. Sőt, a védőfóliás ellátottságuk következtében a felrakásnál való sérülés esélye a minimumra redukálódik.

A Lindab Seamline síklemezek a szakszerű felrakást követően 15-20-30 év garanciával rendelkeznek. Ezen számok is biztosíthatják, hogy a piac legjobb termékeit választja, aki a Lindabot használja.

Megosztás