Rohanó világunkban a kis erőfeszítést igénylő dolgok és a könnyen beszerelhetőség prioritást élvez, hisz kinek van ideje arra, hogy minden dologhoz értsen?  Sokan vannak azonban úgy, hogy az egyszerűség oltárán nem szeretnék feláldozni az igényességet és a szépséget.

Egy másik szempont, amit legalább ugyanennyien tartanak szem előtt, az aktuális divat követése, s mint tudjuk, a fa használata egy ideje visszaköltözött a lakásokba, ezért lehet az ilyen emberek számára tökéletes választás a hajópadló, mivel rendkívül könnyen beszerelhető, csakúgy, mint társa, a laminált parketta.

Hajopadlo_borovi_fenyo_

 

Az utóbbival ellentétben viszont a hajópadló érdemei vitathatatlanok,  elég csak tartósság szempontjából nézni őket. A hajópadló remekül bírja az igénybevételt, ha bármi probléma adódna, elég csak csiszolással vagy beeresztéssel újjávarázsolni, de a kor előre haladta sem hátrány, mivel az évek múlásával egy szép és érett patinát kaphat.

 

Segítségével igen előkelő külsőt tudunk kölcsönözni a helyiség számára, ahol szeretnénk igénybe venni, mivel valódi fából készült sokkal kellemesebb rajta a sétálás, mint egy művi hatású laminált parkettán. Megfelelő  mennyiségű  csiszolással és felület kezeléssel évekig hű társunk maradhat, nem kell azon idegeskednünk, hogy egyik napról a másikra tönkremegy, ez a veszély szerencsére nem fenyegeti a hajópadló használókat.

Megosztás