A tetőfedés egyik alapkérdése a megfelelő vízzáró réteg kialakítása. Az Onduline család legújabb termékei, a tekercses lemezek egyszerűen kezelhető, gyorsan felrakható és tartós megoldást kínálnak erre a problémára.

Célunk, egy olyan megoldás, amivel lehetőséget tudunk biztosítani a barkácsolás kedvelőinek, hogy egy kiadós eső után a kerti házak megmaradjanak annak, aminek épültek, vagyis a nyugalom és kikapcsolódás szigetének. Nem kell már kétségbe esni, ha a több hónapja tervezett kerti partinkat eső fenyegeti, elég csak bevonulni a kis házunkba és folytathatjuk, nem kell függnünk a természet szeszélyességétől. Az Onduline mindig is szem előtt tartotta, hogy vízzáró lemezei mindenki számára könnyen felhasználhatóak legyenek, senkinek ne okozzon gondot annak beszerelése, de az egyszerűsége ne menjen a minőség rovására.  Ehhez a háttérét a több évtizedes tapasztalat mellett a sok száz ügyfél pozitív visszajelzése garantálja.

Bituline Easy2

A könnyű felrakhatóság és kezelhetőség mellett a fő szempont a tartósság. A bitumenes vízszigetelő lemez az üvegszálas megerősítésnek köszönhetően nagyon ütésálló.

Az öntapadó lemez nemcsak gyorsan felrakható, hanem teljesen aládeszkázott, kis hajlásszögű kerti építmények esetén kiválóan ellenáll az UV sugaraknak és az időjárás viszontagságainak.

További információkért forduljon a Fadepo Fatelephez.

Megosztás