A fafestés általában egy sarkalatos pont az emberek számára, még ha sikerül is kiválasztani a kívánt árnyalatot, a szakmai hozzáértés hiánya miatt nehezen tudnak kiigazodni a márkák tengerében.  Ezért szeretnénk segítséget nyújtani és bemutatni az általunk preferált választ.

A Milesi festékekkel és felületkezelőkkel nem lőhetünk mellé, hisz az olaszországi cég 1995 óta van jelen hazánkban, így több évtizedes tapasztalata van, mire van szüksége a vásárlóknak.

 

A magyarországi és olaszországi fejlesztőcsapatok kooperációjának köszönhetően, az ügyfelek igényeinek szem előtt tartásával a fejlesztések folyamatosan egyre modernebb, kezelhetőbb és nem utolsósorban ellenállóbb bevonati rendszereket hoznak létre. Nem kell választanunk a kinézet és a tartósság között, ha a Milesi termékei mellett tesszük le a voksunkat; az esztétikai élmény mellett rendkívüli módon kitolhatjuk a felület élettartamát is.  Amellett, hogy védelmet nyújt az időjárás vagy a kopás veszedelmei ellen, kiemeli a fa nemes erezetének rajzolatát, így azoknak mindenképpen ajánlott, akik szeretnék megőrizni a fa természetes szépségét.

A vékonylazúrt elsősorban az időjárásnak kitett felületeken használjuk, míg a vastaglazúrt a védett helyeken érdemes alkalmazni. A lazúrok csak ún. szívóképes, azaz lakkozatlan, nyers, csiszolt felületeken tapadnak. Ezért, ha lazúrozni kezdünk, először mindenképpen győződjünk meg arról, hogy megfelelő-e az előkészítés.

A parkettalakk tulajdonképpen a fapadlók védőpajzsának is tekinthető.

milesi_parkettalakk

A vízbázisú, oldószermentes lakkokkal egyszerű dolgozni, kikeményedésük során minimális oldószer kerül a levegőbe. Kopásállóságuk jó, fényük tartós, így praktikus megoldást nyújtanak nemcsak a padlóra, hanem korlátok, parafa felületek kezelésére is.

Megosztás