Hogyan kerül a cipő az asztalra? Vagyis hogyan kerül fa a falra? Egyszerűen és gyorsan! A fából készült falburkolat a tengerentúlról szivárgott be hozzánk, egyre nagyobb szeletet vágva a falburkoló anyagok tortájából. Az időálló és természetes anyag jól harmonizál a modern, minimalista stílussal, de kitűnő kiegészítője az egzotikus stílusnak is.

20x140-thwfenyo-falburkolat-a-trapez2-200x130

Kővel, üveggel vagy fémmel ötvözve igazán egyedi hangulat teremthető vele az irodában és tárgyalókban, szállodák, hotelek recepcióján, de alapos tervezés után magánházakban is.

A teljesen természetes anyag erezete, felrakásának technológiája, színének egyedisége garantálja, hogy sehol máshol nem köszön ránk az általunk választott falburkolat. A meleg és barátságos színválaszték, a formai és felületi sokszínűség, a rusztikus hatás lenyűgöző, így mindenkinek ajánljuk, aki a hagyományostól eltérő megoldást szeretne.

A kültérre szánt fa falburkolataink Thermowood eljárással lesznek tartósabbak. A különleges Thermowood hőkezeléses favédő eljárás sokkal tartósabb, mint az olaj, vagy a lazúrozás. Megtakaríthatjuk vele az utólagos felületkezelési munkálatot.

A fenyő- és kőrisfából készült burkolóelemek megőrzik a fa természetes szépségét, segítségükkel a ház külső megjelenése mellett sem lehet szó nélkül elmenni.

A burkolóelemeket könnyedén rögzíthetjük klipszekkel, amelyek segítségével roncsolás, fúrás-faragás nélkül tehetjük fel a burkolatot a falra. Ezzel is csökkenthetjük a későbbi állagromlást.

További információ: https://fadepofatelep.hu/termek-kategoria/falburkolatok/

Megosztás

One thought on “A gipszkarton előnyei

Comments are closed.