Építő minőségű fenyő fűrészáru – építéshez, felújításhoz

Építkezéshez vagy felújításhoz kínálatunkban megtalálhatja a legjobb minőségű, szerkezetépítő fenyő fűrészárut. Sőt, a termékkínálatunkban elegendő mennyiséggel rendelkezünk ahhoz, hogy akár azonnali szállítással tudjuk fogadni rendelését.

Termékeink – mint palló, fogópár, fenyő deszka, bramac léc, szarufa, gerenda, szelemen, tetőléc – minden szempontból kiemelkedő minőségűek és első osztályú szlovák importok. Az érdeklődőknek minden faanyag hatalmas méret és típusválasztékban elérhető.

Fenyő fűrészáruink a Bochemit QB védőanyaggal vannak impregnálva, amely egy olyan univerzális töményített szer, ami annak köszönhetően, hogy magas hatásfokon működik, tökéletesen védi a faanyagot a gombától, a rovaroktól és a penésztől hosszú évek múlva is. Ennek köszönhetően pedig mind beltéren, mind kültéren használható a tetőszerkezet és az építési fűrészanyag.

Az sem jelent problémát, ha nem tudja, pontosan mennyi fűrészárut kellene vásárolnia. Ehhez ugyanis hatékony segítséget nyújt az oldalunkon elérhető fűrészáru kalkulátor.

Megosztás