BSH ragasztott gerenda, a technológia, amely elhozza a jövőt

A Fadepo Fatelep Ausztriából importálja a világszínvonalú ragasztott, réteges szerkezetű gerendát, amely a BSH ragasztott gerenda. A BSH a rövidített német BrettSchichtHolz szó. A leginkább használt fafajta alapanyag a lucfenyő.

Több előnnyel is rendelkezik a telifával szemben, mint a méretstabilitás, amelynek köszönhetően lehetségessé vált, hogy kisebb keresztmetszethez nagyobb fesztáv párosuljon. De emellett további előnyei még: meghatározott szilárdság, formastabilitás, statikailag határozott, magas teherbíró képesség alacsony súly mellett, gazdaságos, költséghatékony termék és ökológiailag jelentéktelen.

A BSH esetében a ragasztott, réteges szerkezete miatt a fennálló torzulásveszély szinte egyenlő a nullával, amelynek köszönhetően 18 méter hosszúságig egy egyenes és tökéletes építőeszköz. Mindennek következtében a BSH olyan helyekre is kifejezetten ajánlott, ahol széles és nyitott helyek vannak és a követelmények tekintetében magas építészeti és statisztikai és vizuális elvárásokat támasztanak.

A Fadepo Fatelep kínálatában lévő BSH ragasztott gerendák több féle választható keresztmetszetben érhető el. A fa nedvessége 11%+/-2%. A ragasztás pedig melamin-karbamid gyanta.

Aki ezt a terméket választja az egyben a magas minőséget és az eleganciát is választja.

Megosztás