Biztonság és esztétika – gumilapok otthonra

A játszótereken, parkokban már minden bizonnyal Ön is találkozott gumiburkolattal. A gyermekjátékok környezetében elhelyezett gumilapok elsősorban a biztonságot szolgálják. Egyes, futók által kedvelt helyeken ugyanakkor a kényelmes sportoláshoz járulnak hozzá a gumilemezek. Ezen anyagok azonban már elérhetők a háztartások számára is! Hiszen otthon akár a mosógép alatt vagy gyerkőc homokozójának szélén nyújthat biztonságot és kényelmet egy-egy ilyen elem.

Fitnesztermek burkolására vagy otthoni kondigépek alá remekül passzol az ún. fitnesz gumilap. Ez a csúszásmentes burkolat elsősorban a súlyzók leesésének hatásait tompítja. Hasonló ehhez a külön mosógépek alá tervezett gumilemez, amely védi a gépet és a vizes helyiség burkolatát egyaránt a rezgés hatásaitól.

Istállók burkolására speciális gumilapok léteznek. Ezek biztosítják a higiéniát, nem marad meg bennük az ammóniaszag, könnyen és gyorsan tisztíthatók.

A homokozók szegélyét is érdemes puha anyagból készíteni, hiszen így sok baleset megelőzhető. A profilok íves és szögletes homokozók kialakítására alkalmasak. Ha már készen van a homokozó kerete, gumiprofilokkal szintén könnyen és gyorsan biztonságossá tehető. Az U alakú elemek ragasztással rögzíthetők.

A fűnyírást teheti feleslegessé a műfüves gumilap. A csúszásmentes, fagyálló anyag kiváló az udvar, a terasz, a játszótér vagy a medence környezetének burkolására. Rugalmas, UV-biztos szigetelés, amelyen még járni is kényelmes.

Tekintse meg kínálatunkat!

Megosztás