Betekintés a gőzkabinok adta lehetőségekbe

Miért hasznosak a gőzkabinok? A gőz számos kiváló hatással rendelkezik: frissíti a bőrt, kitisztítja a pórusokat és segítséget nyújt légzőszerveink öntisztító folyamatában. A gőzkabinok a forró, 100% közeli páratartalomhoz közelítő levegővel operálnak, a szaunákkal ellentétben, ahol a gőz csak kísérő jelenség, mely a 20%-os határt nem igazán haladja meg. Mai bejegyzésünkben összeszedtük, hogy mit érdemes tudni róluk azoknak, akiket csábít a beszerzése.

A gőzkabinok jó hatással vannak egészségünkre

A gőzkabinok 40 fok körüli hőmérsékleten működnek, ami azonban sokkal többnek tűnik a meleg párás levegő miatt. Hatékonyan szabadítják fel a bőrt és a tüdőt a méreganyagoktól, kifejezetten ajánlott használatuk allergia, asztma vagy légúti megbetegedések esetén. Az inhalálás, vagyis a gőz belégzése számos légúti megbetegedés, nátha, influenza tüneti kezelésére ideális.  A pulzusszám növelésével élénkítik a szív és érrendszer működését, azonban ez nem jár a vérnyomás emelkedésével. A kitágult hajszálerek tápanyagban dús vért juttatnak a szervezetbe, mely így regenerálja önmagát.

Másik remek tulajdonsága, hogy bőrfeszesítő hatása miatt kiválóan alkalmas a narancsbőr eltüntetésére, valamint a fogyás serkentésére, az anyagcserefolyamatok gyorsításával. Minden diéta, fogyókúra vagy zsírégető torna után jó kiegészítő lehetőséget ad a hatásfokozásra. Továbbá segíthet az alvási problémák orvosolásában, a túlzott izgatottság és a stressz oldásában, valamint használatával a mindennapos feszültség is csökkenthető. A fentiek miatt, összegezve minden wellness program elengedhetetlen kelléke lehet.

A gőzkabin használatával könnyebben szabadulhatunk meg a mérgező salakanyagoktól, biztosabban vethetjük meg lábunkat a mindennapokban. Megelőzhetjük, illetve kúrálhatjuk számos rendellenességünk és betegségünk, legyen szó szív- és érrendszeri gondokról vagy légúti panaszokról. Ezen kívül még fogyaszt is!

Mi a legfontosabb eleme?

Egyre többen élvezik a gőzkabinok előnyeit, nézzük meg, mi az, ami elengedhetetlen hozzá. A gőzkabin központi eleme a gőzgenerátor, mely legfontosabb tulajdonsága, hogy higiénikus, tiszta gőzt fejlesszen, mely mentes az ásványi anyagoktól és az egyéb szennyeződésektől. Egy megfelelő gőzgenerátor a kabin lelke, ne fussunk bele abba a hibába, hogy olcsó, rossz minőségű terméket választunk.

Üzletünkben minden segítséget megtalál, ha gőzkabin építésébe kezdene, amennyiben felkeltettük érdeklődését, nézzen szét honlapunkon, vagy keressen minket bizalommal!

Megosztás