Asztalos minőségű fenyő fűrészáru

A Fadepo Fatelep kínálatában építő minőségű faanyag széles választékát találhatja. A minőségi fűrészáru az asztalosoknak ablak-, ajtókészítéshez, épületasztalos munkákhoz kiváló választás.

Minden termék olyan szabvány alapján kerülnek előkészítésre, amely az adott darabhoz a legmegfelelőbb. A termékkínálatunkban a fenyő fűrészáruk mind szélezetlen, mind szélezett változatban szerepelnek, emellett több fajta méretben és vastagságban is elérhetőek. Minden termék kiválóan megmunkálható. Az előzetes előszárítás nyomán a nedvességtartalmuk maximum 12%, amely következtében a mérettartásuk tökéletes.

Az összes fenyő fűrészáru termék a Skandináv országok és Kelet-Európa erdeiből származik, amely tény garancia a kiemelkedő minőségre. Ezen területeken az éghajlat és a lassabb növekedés miatt a fák tömörebbek, sűrűbb szálúak, vagy is egyszerűen jobbak lesznek.

A fűrészáru termékek tárolása minden esetben szakszerűen történik fatelepünkön. Kínálatunkban kaphatóak szárított és gőzölt (bükk, fenyő, tölgy) faanyagok és rétegragasztott frízanyagok is.

Minden termék kívánság alapján rendelhető kártevőmentesítve is, így a megrendelőnek csak a kivitelezésre kell koncentrálnia. Amint azt egy korábbi írásunkban már említettük, a kártevőmentesítés történhet az úgynevezett merítés, impregnálás által. Ekkor egy hidraulikus szerkezet segítségével emelik bele a faanyagot egy hatalmas áztatókádba, amelyben egy olyan vegyszer van, ami rovar- és gombaölő. Ezt követően kiszárítják és a termék csak utána kerül felhasználásra.

Tekintse meg a fenyő fűrészáru kínálatunkat és rendeljen még ma!

Megosztás