A szauna kiváló eszköz méregtelenítésre, közösségi életre és stressz oldásra is. Van, aki szereti, van, aki ki nem állhatja, de a szaunázás felé a legtöbb ember táplál valamilyen érzéseket.

Attól függően, hogy mennyire szeretjük a párát és a nagy forróságot, választhatjuk a hagyományos finn szaunát, vagy a kevésbé izzasztó infraszaunát is.

Mind a kettő remek módja a lazításnak, azonban a hőség kedvelői jobban vonzódnak az akár 90 fokra felmelegíthető, vízgőzös megoldást alkalmazó finn szaunához, mint az infracsövekkel 45-60 fokra melegíthető infraszaunához.

Hogy melyik változatot preferáljuk, csak rajtunk és hőtűrő képességünkön múlik. Ha annyira megszerettük a szaunázás műfaját, akár otthonunkban is összeállíthatjuk. A vállalkozó kedvűek a Fadepoban a szükséges alapanyagot és a szakértői segítséget is megtaláljuk.

Mi is kell egy szauna készítéséhez?

Mindenképp elengedhetetlen a jó minőségű fa alapanyag, egy szaunakályha, hősugárzó infraszaunák esetében, jól záródó ajtók, kiegészítők, mint például a fények, az árnyékolók és a hőmérők.

Egy jó szaunázás elengedhetetlen tartozéka a hűsítő merülés is, melyhez merülőkabinjaink széles választékából megtalálhatja az Önnek leginkább megfelelő megoldást is.

Nézzen szét online katalógusunkban, vagy keressen minket bátran bármilyen, szaunákkal kapcsolatos kérdéseivel!

szauna

A kép forrása: [link]

Megosztás