A Harvia fatüzelésű szaunakályha

A tél beköszöntével a hideg napokon egyre csábítóbbá válik a gondolat, hogy saját otthonában élvezhesse a szaunázás nyújtotta élményeket? Amennyiben igen, akkor három fajta szauna kályha típus között választhat, mint a fatüzelésű szaunakályha, elektromos szaunakályha és kombi (bio) szaunakályha.

A fatüzelésű szaunakályha a három típus között a leghagyományosabb. Azoknak ajánlatos, akik szeretnék élvezni a tűz ropogását és a hagyományos stílust kedvelik otthonukban.

Ezen típus között az egyik legnépszerűbb a világszerte elismert Harvia fatüzelésű szaunakályha, amelyből a Fadepo Fatelep széles választékot kínál. Azoknak, akiknél nincs olyan nagy hely ajánlott a legkisebb, a Harvia M3-as típus, a nagyobb helyekre pedig akár a legnagyobb Harvia Legend 300 is tökéletes választás.

A Harvia cég kínálatában elérhetőek a nagy kőküllemű kályhák is, aminek köszönhetően ezen termékek több szauna kő befogadására képesek, így párásabb légkört tudnak teremteni. Erre leginkább a Harvia Legend termékcsalád a megfelelő.

De válassza bármely Harvia fatüzelésű szaunakályhát, abban biztos lehet, hogy a méreten kívül más különbséget nem fog felfedezni, hiszen mindegyik szaunakályha a legkimagaslóbb minőséget nyújtja.

Megosztás